הריון וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וכאבי ראש
    לימור
    24/07/2010

אני בת 36 הריון שלישי שבוע 12 אתן הקדמה לפני הריון זה היו לי חרדיות קשות כלפי מדידות לחץ דם עברתי התייעצות נורפולוג פרטי בנוסף 3 הולטרים האחרון חודש לפני כניסה להריון שמראים על קפיצות מדי פעם אך רובם המכריע תקין ההמלצה לגבי היתה לא למדוד לחץ דם כי המדידה עצמה מעלה לי את לחץ הדם

נמדד לי לחץ דם ביתי בתחילת ההריון שהראשון מראה גבוה כמו 140/92 והשני פחות והשלישי ממש פחות עד שאני נרגעת וזה מגיע ל 110 על 70 הגעתי לרוופא נשים חדש שמדד לי אצלו והרגשתי שליבי יוצא החוצה ואצלו היה גם מדידה יחידיה142/90 והוא אמר שאין לו מה למדוד לי כרגע לחץ דם ואין לי מה לעקוב אחרי זה הוא אמר אם אני רוצה לדכא אותך אני אשלח אותך כל יומים למדידות ואין צורך עשית את כל הבירורים כבר לפני רעלת הריון יכולה להיות החל משבוע 20 ודבר נוסף הריונות קודמים היו לגמרי תקינים בענייון לחץ דם אפילו נמוך שמחתי זרקתי את מכשיר לחץ דם הביתי אך יש לי חולשה וכאבי ראש שהולכים וחוזרים במהלך היום במשך כמה ימים ואני לא לוקחת כלום להקלה זה לא משתק אותי אך בהחלט מטריד אותי ולמדוד לחץ דם לא יעזור לי רק יעשה יותר גרוע .... ושאלתי אם יש דחיפות בבירור כי עוד שבוע יש לי תור אצל הרופא שלי שהוא גם במקרה מומחה להריון בסיכון גבוה

כל מי שמסביבי לא מוכן שאמדוד לחץ דם בגלל ההשלכות.... רק הולטרים.

אשמח אם תנחה אותי .... וחוות דעת???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וכאבי ראש

הוספת תגובה

• הריון וכאבי ראש

פרופ' יריב יוגב
    24/07/2010

המתיני לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו