מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בסיכון או לא?סופי26/07/2010
שלום,
אני בת 28 בהריון שני, שבוע 6 . מתגוררת בארצות הברית. ההריון הקודם היה על פניו ולכאורה תקין. אולם נודל לי תינוק עם מיקרוצפליה חמורה וסובל ממספר בעיות נוירולוגיות , למעט כך מתפתח טוב כיום. בארצות הברית נהוג לערוך סקירת מערכות אחת בשבוע 20 ואולטרה סאונד נוסף אחד לשקיפות עורפית. הייתי רוצה מעקב יותר צמוד לאחר ההריון הנוכחי מחשש שהתינוק יסבול מבעיה דומה. יצויין שלא עלו על הסיבה למיקרוצפליה של בני , בדיקות גניטיות היו תקינות. איני יודעת איך להתייחס להריון הנוכחי , הייתי רוצה לבקש מעקב יותר צמוד של אולטרה סאונד מחשש שהתינוק השני יסבול ממצב דומה. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי מה עליי לעשות ? האם ההריון הזה הוא בסיכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון
ד''ר אלי רימון26/07/2010הריון בסיכון מבחינת זה שיתכן שהתופעה תחזור
מעקב ההריון בארה"ב מוכר לי משהותי שם
יחד עם זאת כדאי לבצע סקירה מוקדמת בשב 15 ולדעתי יסכימו לאשר לך זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)