שקיפות עורפית מוגברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקיפות עורפית מוגברת
    מיכל
    26/07/2010

שלום
    ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית והיא יצאה לא תקינה( 5.8-7.5 מ"מ) אני בשבוע 12 +5 ,שאר הבדיקות יצאו תקינות. גילי הוא 28 ,גם אני וגם בעלי בריאים ללא עבר רפואי בעייתי.
    נשלחתי ע"י הרופא לעבור ייעוץ גנטי אך הוא נראה די פסימי לגבי הנושא..הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של תוצאות אלו והאם זה מאוחר מידי לבצע בדיקת סיסי שיליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקיפות עורפית מוגברת

הוספת תגובה

• שקיפות

ד''ר אלי רימון
    26/07/2010

לא מאוחר לבצע סיסי שליה
    אכן מדידה כזו קשורה השיעור מומים גבוה והפרעות כרומוזומליות
    גשי ליעוץ מסודר
    יסבירו לך גם על אפשרות של הפסקת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הריון

מיכל
    29/07/2010

הסבירו לי על הפסקת הריון בעקבות התוצאות
    וגם על האפשרות להמשיך ולבצע את כל הבדיקות האפשריות סיסי שליה סקירות ב"מקום טוב" דיקור מי שפיר , אקו לב ואם כל התוצאות יהיו טובות מאוד ללא סייג אז ההריון יחשב כתקין וגם אמרו שהאפשרות לכך היא נס (לא סבירה)
    כמובן שדיברו איתי על המשמעות להפסקה עכשיו בשלב מוקדם יחסית שבוע 13 ועל כך שאח"כ ההפסקה כבר תחשב כהפלה יזומה

מדוע בדיקה של שקיפות (5.5-7.5) מספיקה כך שמספר מומחים אמרו לי שההריון לא תקין והמליצו על הפסקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

ד''ר אלי רימון
    29/07/2010

משום שיש קשר ברור בין שקיפות לריגה מאוד להריון לא תקין
    אין 100% לשום כיוון ברפואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו