לופוס והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לופוס והריון
    שני
    06/08/2010

שלום. אני מאובחנת כחולת לופוס מזה 6 שנים עם פגיעה כלייתית המאופיינת בפרוטנוריה בשנים האחרונות 2-3 גר' ב 24 שעות, שחודשים האחרונים לאחר טיפול ירד משמעותית ל-0.6 גר' ב 24 שעות, הרופא המטפל המליץ כי כרגע מאחר והמחלה ברמיסיה כבר כ 5 שנים ורמת החלבון בשתן יחסית נמוכה, תפקודי הכלייה תקינים ולכן אין כל מניעה לנסות להכנס להריון, אני ובעלי מאוד מעוניינים בהריון, ידוע לי כי יהיה עלי להיות מטופלת במעקב צמוד במרפאה להריון בסיכון ושאלתי היא האם עלי להתחיל את המעקב עוד לפני ההריון, ולקבל טיפול כלשהו (הבנתי שיתכן ויהיה עלי לקבל קלקסן) וכמה זמן מהרגע שבו אני מגלה על הריון עלי להגיע לרופא (אני מאמינה שלא תמיד יש תורים פנויים)
    מצטערת מראש אם השאלה נשמעת מעט לחוצה פשוט עברתי לא מעט בחיי ואני חוששת מאוד לבריאותי ולבריאות העובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לופוס והריון

הוספת תגובה

• לשני

פרופ' יריב יוגב
    06/08/2010

פרט לתפקוד בכליתי יש צורך בברור נוסף והכנה ט ר ם הכניסה להריון
    לצורך הצלחת ההריון יש צורך לא רק במעקב מסודר בזמן ההריון יש גם צורך בהכנה מסודרת לפני ההריון
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ פרטנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור

שני
    06/08/2010

לקבוע פגישה המרפאה להריון בסיכון או ראומטולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

פרופ' יריב יוגב
    07/08/2010

ייעוץ אישי פרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו