מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון בשתןדנה16/08/2010
שלום,
בת 38, שבוע 30 להריון, מטופלת במחלקה לסיכון גבוה בעקבות טרומבופליה, מטופלת בקלקסן 40 פעמיים ביום.
אתמול הייתי בביקורת וגילו אצלי חלבון בשתן , קיבלתי לבצע בדיקת איסוף שתן והחלטתי לבצע אותה בסוף השבוע. קראתי קצת על הנושא והתברר לי שזה אחד התסמינים של רעלת הריון בנוסף לטשטוש ראייה וכאבי ראש.
בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש לא ברורים ושייכתי זאת לזה שהפסקתי לשתות קפה (למרות שהייתי שותה קפה רק בבוקר כאבי הראש היו הולכים וחוזרים במשך כל שעות היום)
אתמול אחה"צ כאשר צפיתי בטלויזיה ראיתי את המנחה כפול ומטושטש, והנחתי שזה מעייפות.
שאלתי היא אם עלי להקדים את בדיקת איסוף השתן לאור התסמינים שאני חשה או שזה נסבל עד לסוף השבוע.
יש לציין שבדיקת לחץ הדם הייתה תקינה.
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון בשתן
פרופ' יריב יוגב17/08/2010פני לרופא המטפל לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת השאלה
דנה17/08/2010השאלה שלי האם הנושא דחוף או שהבדיקות יכולות לחכות לסופ"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת השאלה
פרופ' יריב יוגב17/08/2010לא ניתן ליעץ על סמך שאלתך לגבי מידת הדחיפות. פני להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)