חלבון בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון בשתן
    דנה
    16/08/2010

שלום,
    בת 38, שבוע 30 להריון, מטופלת במחלקה לסיכון גבוה בעקבות טרומבופליה, מטופלת בקלקסן 40 פעמיים ביום.
    אתמול הייתי בביקורת וגילו אצלי חלבון בשתן , קיבלתי לבצע בדיקת איסוף שתן והחלטתי לבצע אותה בסוף השבוע. קראתי קצת על הנושא והתברר לי שזה אחד התסמינים של רעלת הריון בנוסף לטשטוש ראייה וכאבי ראש.
    בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש לא ברורים ושייכתי זאת לזה שהפסקתי לשתות קפה (למרות שהייתי שותה קפה רק בבוקר כאבי הראש היו הולכים וחוזרים במשך כל שעות היום)
    אתמול אחה"צ כאשר צפיתי בטלויזיה ראיתי את המנחה כפול ומטושטש, והנחתי שזה מעייפות.
    שאלתי היא אם עלי להקדים את בדיקת איסוף השתן לאור התסמינים שאני חשה או שזה נסבל עד לסוף השבוע.
    יש לציין שבדיקת לחץ הדם הייתה תקינה.
    לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון בשתן

הוספת תגובה

• חלבון בשתן

פרופ' יריב יוגב
    17/08/2010

פני לרופא המטפל לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת השאלה

דנה
    17/08/2010

השאלה שלי האם הנושא דחוף או שהבדיקות יכולות לחכות לסופ"ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת השאלה

פרופ' יריב יוגב
    17/08/2010

לא ניתן ליעץ על סמך שאלתך לגבי מידת הדחיפות. פני להיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו