שמירת הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון?
    הדס
    18/08/2010

בבדיקת צוואר רחם אשר ביצעתי לפני שבועיים התגלתה דינמיקה צווארית (סקירת מערכות שניה). בבדיקה ידנית ע"י רופאת הנשים אשר בוצעה 4 ימים לאחר מכן נאמר לי כי הצוואר רך ומקוצר ושיש לי אי ספיקה של צוואר הרחם המחייבת מנוחה מלאה.
    בבדיקת אולטרסאונד חוזרת (שבוע אחרי) נמדד צוואר רחם באורך 3.82 ס"מ שאינו מתקצר בלחץ ולדעת הרופא אין המדובר באי ספיקה של צוואר הרחם. עם זאת, רופאת הנשים אינה יודעת מה הסיבה לכך וטוענת כי היא הרגישה צוואר רך ומקוצר ושזו החלטה שלי מה לעשות.
    אני לא יודעת מה לעשות... אני מבולבלת ובעיקר לחוצה. כרגע ממשיכה בעיקר לנוח אך כן מתהלכת בבית ומבצעת מטלות בית פשוטות.
    האם יש צורך בשמירת הריון מלאה (שכיבה/ישיבה ב-45 מעלות)?
    האם יש סכנה בצוואר רך? האם החשיבות העיקרית היא לאורך הצוואר? מה עושים?? מתי כדאי להיבדק שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון?

הוספת תגובה

• שמירת הריון?

פרופ' יריב יוגב
    19/08/2010

לא ציינת את שבוע ההריון, ההיבטוריה המיילדותית שלך לגבי לידות קודמות וסוג הפעילות והעבודה בה את עוסקת. בכל מקרה ללא בדיקה והערכה נוספת לא ניתן לגבש המלצות
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

הדס
    19/08/2010

אני בשבוע 26+2, הריון ראשון וכרגע בשגרה יחסית רגועה שכן הפסקתי לעבוד לפני שבועיים. עד אז עבדתי בעבודה משרדית אומנם אבל באווירה לחוצה וקדחתנית.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

פרופ' יריב יוגב
    19/08/2010

לא נראה לי שיש מקום למנוחה מוחלטת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו