שאלה על החגים -דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על החגים -דחוף מאוד
    אורטל משגב
    07/09/2010

שלום
    כרגע אני בשבוע 34+6 לפני שבוע וחצי היית י ביית חולים בעקבות צירים מוקדמים ללא פתיחה נתנו לי עד שבוע 34 פרזולט ובבית חולים צלסטון. ב"ה הטיפול עזר . אתמול הייתי אצל הרופאה והיא אמרה לי לשמור בבית עד שבוע 37 לא להתאמץ ולא ללכת לעבודה. בדיקות הדם והשתן הראו תקינות וכרגע אין צריים.

1. בראש השנה אני אמורה להיות אצל חמותי הם גרים בקומת קרקע השאלה האם מותר ליללכת לבית הכנסת הוא במררחק כמה מטרים אבל יכול להיות שצריך לעלות במדרגות ?
    2. בקשר ליום כיפור: אני בחורה דתיה ולפי ההלכה צריך לאכול במנות כלומר יש כפית מדידה וכל 10 דקות אוכלים משהו קטן. לפני המקרה הרופאה אמרה שאני חייבת בכל מקרה לשתות הרבה מים אבל לא שאלתי אותה מה הדין במקרה החדש אחרי בית החולים ובמצב של שמירה (לא צריכה לשכב במיטה) האם מספיק שאוכל לפי כפית מדידה או מנות יותר גדולות .

חשוב לי קודם לשמוע חוות דעת רפואית בשופ נים ואופן לא אעשה כלום שיכול לגדום לצירים.

3. יש לי לפעמים לחצים קלים /רגישות באזור התחתון יכול להיות נרתיק או פי הטבעת הרופאה אמרה שזה בגלל הראש. GBS שלילי האם זה תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על החגים -דחוף מאוד

הוספת תגובה

• מנוחה

ד''ר אלי רימון
    08/09/2010

כדאי שתנוחי ולא תצומי כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לשאר השאלות

אורטל
    08/09/2010

האם שמירה משמעותה גם שלא כדאי לצאת לבית כנסת אלא להשאר רק בבית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה

ד''ר אלי רימון
    08/09/2010

אין הוראות מדויקות כמו בספר בישול
    השתמשי בהיגיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו