מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על החגים -דחוף מאודאורטל משגב07/09/2010
שלום
כרגע אני בשבוע 34+6 לפני שבוע וחצי היית י ביית חולים בעקבות צירים מוקדמים ללא פתיחה נתנו לי עד שבוע 34 פרזולט ובבית חולים צלסטון. ב"ה הטיפול עזר . אתמול הייתי אצל הרופאה והיא אמרה לי לשמור בבית עד שבוע 37 לא להתאמץ ולא ללכת לעבודה. בדיקות הדם והשתן הראו תקינות וכרגע אין צריים.
1. בראש השנה אני אמורה להיות אצל חמותי הם גרים בקומת קרקע השאלה האם מותר ליללכת לבית הכנסת הוא במררחק כמה מטרים אבל יכול להיות שצריך לעלות במדרגות ?
2. בקשר ליום כיפור: אני בחורה דתיה ולפי ההלכה צריך לאכול במנות כלומר יש כפית מדידה וכל 10 דקות אוכלים משהו קטן. לפני המקרה הרופאה אמרה שאני חייבת בכל מקרה לשתות הרבה מים אבל לא שאלתי אותה מה הדין במקרה החדש אחרי בית החולים ובמצב של שמירה (לא צריכה לשכב במיטה) האם מספיק שאוכל לפי כפית מדידה או מנות יותר גדולות .
חשוב לי קודם לשמוע חוות דעת רפואית בשופ נים ואופן לא אעשה כלום שיכול לגדום לצירים.
3. יש לי לפעמים לחצים קלים /רגישות באזור התחתון יכול להיות נרתיק או פי הטבעת הרופאה אמרה שזה בגלל הראש. GBS שלילי האם זה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה
ד''ר אלי רימון08/09/2010כדאי שתנוחי ולא תצומי כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאר השאלות
אורטל08/09/2010האם שמירה משמעותה גם שלא כדאי לצאת לבית כנסת אלא להשאר רק בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירה
ד''ר אלי רימון08/09/2010אין הוראות מדויקות כמו בספר בישול
השתמשי בהיגיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)