מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון- כאבי גבדנה08/09/2010
שלום רב,
שמי דנה ואני בהריון בשבוע ה 29, הריון ראשון. לפני כחודש החלו לי כאבי גב תחתון, בתחילה לא ממש ייחסתי חשיבות אך הכאבים התחילו להתגבר מיום ליום. פניתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי הפנייה לאורטופד, עד התור המיוחל הכאבים בגב הפכו לסיוט שהוציא אותי מכלל תפקוד. בעבודה אני צריכה לעלות 3 קומות מבלי מעלית{מקולקלת} וכנציגת שרות אני בישיבה מול המחשב בין 9 ל 12 שעות ביום. הכאבים הגיעו לאיזור המפשעה והקרינו לרגלים ובכפות רגלים אני מרגישה זרמים, לא יכלה ללכת ולשבת. רופא הנשים בתגובה לתלונות שציינתי לעייל ביקש לקבל מאורטופד המלצה לשמירת הריון. האוטופד הראשון עימו נפגשתי המליץ על חופשת מחלה עד הלידה וככשבתי לרופא נשים בתגובה אמר שלא יוכל למלא לי שמירת הריון וכי צריך המלצה ישירה לשימורת הריון. נפגשתי עם אורטופד אחר בקופת חולים והוא רשם לי במפורש את ההמלצה-שמירת הריון עד הלידה. רופא הנשים שלי מילא לי את כל הטפסים לשמירת הריון. השאלה היא האם יש סיכוי שהביטוח הלאומי יוכל לחלוק על דעתו של האורטופד ולא לאשר לי את השמירה??? כדאי לי לקבל חוות דעת נוספת מאורטופד אולי פרטי??? אשמח לקבל תשובה בהקדם
בברכת חג שמח ושנה טובה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר אלי רימון09/09/2010אין בטחון שביטוח לאומי יאשר זאת
כדאי לשלוח את הטפסים עם המלצת האורטופד ולראות מה תגובתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)