שמירת הריון- כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון- כאבי גב
    דנה
    08/09/2010

שלום רב,
    שמי דנה ואני בהריון בשבוע ה 29, הריון ראשון. לפני כחודש החלו לי כאבי גב תחתון, בתחילה לא ממש ייחסתי חשיבות אך הכאבים התחילו להתגבר מיום ליום. פניתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי הפנייה לאורטופד, עד התור המיוחל הכאבים בגב הפכו לסיוט שהוציא אותי מכלל תפקוד. בעבודה אני צריכה לעלות 3 קומות מבלי מעלית{מקולקלת} וכנציגת שרות אני בישיבה מול המחשב בין 9 ל 12 שעות ביום. הכאבים הגיעו לאיזור המפשעה והקרינו לרגלים ובכפות רגלים אני מרגישה זרמים, לא יכלה ללכת ולשבת. רופא הנשים בתגובה לתלונות שציינתי לעייל ביקש לקבל מאורטופד המלצה לשמירת הריון. האוטופד הראשון עימו נפגשתי המליץ על חופשת מחלה עד הלידה וככשבתי לרופא נשים בתגובה אמר שלא יוכל למלא לי שמירת הריון וכי צריך המלצה ישירה לשימורת הריון. נפגשתי עם אורטופד אחר בקופת חולים והוא רשם לי במפורש את ההמלצה-שמירת הריון עד הלידה. רופא הנשים שלי מילא לי את כל הטפסים לשמירת הריון. השאלה היא האם יש סיכוי שהביטוח הלאומי יוכל לחלוק על דעתו של האורטופד ולא לאשר לי את השמירה??? כדאי לי לקבל חוות דעת נוספת מאורטופד אולי פרטי??? אשמח לקבל תשובה בהקדם
    בברכת חג שמח ושנה טובה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון- כאבי גב

הוספת תגובה

• לדנה

ד''ר אלי רימון
    09/09/2010

אין בטחון שביטוח לאומי יאשר זאת
    כדאי לשלוח את הטפסים עם המלצת האורטופד ולראות מה תגובתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו