aps - lmw heparin treatment

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• aps - lmw heparin treatment
    חגית
    15/09/2010

אובחנתי כסובלת מAPS ובהריון הודרכתי ע"י מנהל היחידה לסיכון לקחת זריקות קלקסן 100 פעם ביום ובשבוע 16 לעבוד לפעמיים ביום 60/40

הייתי אתמול אצל הרופא משפחה - פנימאי ששאל אותי למה קיבלתי להזריק רק פעם ביום כאשר בד"כ מקובל לטפל קלקסן פעמיים ביום 100 (לפי משקל הגוף שלי) ושהוא לא מבין למה לעבור ל60/40 פעמיים ביום ומה השתנה ואו היה צריך תמיד פעמיים ביום כי מנגנון הפעולה של קלקסן הוא רק 12 שעות ולא 24 שעות. ואם מספיק 60/40 למה לקחתי מההתחלה 100.

אשמח מאוד לדעת יותר על ענין זה ואיפה אני יוכל לקרוא על זה, ואני לא מצליח להשיג את הרופא שנתן לי הוראות אלו - הרופא מעקב שלי גם כן לא זמינה

מה עוד שמאוד קשה לי למוא מקומות להזריק כאשר אני מלא המטומות וחורים כבר ואנא אני באה למצוא מקום עכשיו פעמיים ביום? האם זה מאוד חשוב פעמיים ביום או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    aps - lmw heparin treatment

הוספת תגובה

• aps - lmw heparin treatment

פרופ' יריב יוגב
    15/09/2010

הפני השאלה לרופא שרשם רת הטיפול
    בכל מקרה לא ניתן על סמך שאלתך לחוות דיעה
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו