שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסויה
    20/09/2010

יש לי שאלה בבקשה אני בשבוע 28 עם תאומים, הבוקר ערכתי ספירת דם ובדיקת שתן תרבית. התתוצאה שיצאה לי בבדיקת השתן היא LEUCOCYTES - U STRIP 500 ושאר הבדיקות רשום או נורמל או שלילי למיטב הבנתי שהכל בסדר חוץ מהבדיקה הזאתי. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה דלקת בדרכי השתן כנראה, באמת בשלושת הימים האחרונים השתן שלי נהיה מוזר וראיתי חתיכות לבנות כאלה. חוץ מזה אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי גם פריחה מתחת לחזה שמגרדת לי נורא. שאלתי היא מה עליי לעשות כי תור לרופא יש לי עוד שלושה שבועות. האם עליי לדאוג? חוות דעת של אנשים באינטרנט שדלקת בדרכי השתן יכולה להוביל להפלה או ללידה מוקדמת. בקיצור אני נורא בלחץ. תודה על העזרה מקווה שזה לא חמור מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• בדיקת שתן

ד''ר אלי רימון
    20/09/2010

הלאוקוציטים פחות חשובים
    אם תרבית שתן שלילי-כלומר אין צמיחה אין זיהום בשתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרבית שלילית

מורן
    21/09/2010

היי
    אם התרבית שלילית- אין לך דלקת
    בבדיקת שתן הבאה תשתפי את האזור במים וסבון לפני מתן שתן, הלקרוציסטים יעלמו.
    הרופא שלי הסביר לי שזה נובע מהפרשות מצוואר הרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו