הפרדות שיליה או הפרדות קרומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות שיליה או הפרדות קרומים
    סיגל
    20/09/2010

שלום, רציתי בבקשה לשאול מהו ההבדל, אם קיים, בין הפרדות שיליה להפרדות קרומים.
    הרופא אמר שיש לי המטומה סובכוריאלית בגודל 7 ס"מ על 2 ס"מ.
    מה זה אומר? אני כעת בשבוע 18 ומזה כשמונה שבועות ללא דימומים או כאבים. הרופא אומר עוד שעפ"י תוצאות חלבון עוברי ישקול ביצוע מי שפיר,עפ"י התוצאות - עפ"י גיל: 1:705 עפ"י תוצאות הבדיקות בשקלול עם גיל:1:7630
    אני בת 31.4 הריון שני, ראשון היה תקין.
    סליחה על אורך השאלה, אני פשוט בלחץ אטומי,לא יודעת מה לעשות, פוחדת ממה שצופן לי העתיד בהריון זה. פסימית מאוד.
    תודה על כל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לסיגל

ד''ר אלי רימון
    20/09/2010

לפי התוצאות לדעתי אין צורך במי שפיר
    המטומה היא מצב של הפרדות קלה מוגבלת כאשר הפרדות ממש הוא מצב מסכן לאישה ולעובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

סיגל
    20/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רימון היקר

סיגל
    22/09/2010

תודה שוב על תשובתך המהירה. ברשותך שאלה נוספת-
    הבנתי מרופאי שלפני כשבועיים נערך כנס בו הוטל על פרופ' מביה"ח ב"ש לקבץ את כל החומר הספרותי בנושא המטומה סובכוריונית. לדבריו הוסק כי המטומה יכולה לגרום לפגמים כרומוזומליים אצל העובר גם אם תוצאות חלבון עוברי תקינות לכאורה. ולכן הוא ממליץ על מי שפיר. עוד לדבריו ככל הנראה המטומה היא תוצאה של שיליה שדוחה חלק ממנה שמפריעה להתפתחות או גרוע יותר של עובר שלא מתפתח בצורה תקינה.
    מאז אותו טלפון שקיבלתי ממנו אני לא ישנה, ממש בלחץ. אני פונה אליך כיוון שאני ממש מעריכה את דעתך המקצועית וסומכת עליך. בבקשה עצתך.
    תודה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

ד''ר אלי רימון
    22/09/2010

הייתי באותה הרצאה ןלא הגעתי לאותן המסקנות
    הפרעה בתפקוד השליה בהמשך ההריון תתכן
    אין ודאות לגבי בעיות כרומוזוליות שקשורות לתסמונת דאון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו