מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרדות שיליה או הפרדות קרומיםסיגל20/09/2010
שלום, רציתי בבקשה לשאול מהו ההבדל, אם קיים, בין הפרדות שיליה להפרדות קרומים.
הרופא אמר שיש לי המטומה סובכוריאלית בגודל 7 ס"מ על 2 ס"מ.
מה זה אומר? אני כעת בשבוע 18 ומזה כשמונה שבועות ללא דימומים או כאבים. הרופא אומר עוד שעפ"י תוצאות חלבון עוברי ישקול ביצוע מי שפיר,עפ"י התוצאות - עפ"י גיל: 1:705 עפ"י תוצאות הבדיקות בשקלול עם גיל:1:7630
אני בת 31.4 הריון שני, ראשון היה תקין.
סליחה על אורך השאלה, אני פשוט בלחץ אטומי,לא יודעת מה לעשות, פוחדת ממה שצופן לי העתיד בהריון זה. פסימית מאוד.
תודה על כל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל
ד''ר אלי רימון20/09/2010לפי התוצאות לדעתי אין צורך במי שפיר
המטומה היא מצב של הפרדות קלה מוגבלת כאשר הפרדות ממש הוא מצב מסכן לאישה ולעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
סיגל20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רימון היקר
סיגל22/09/2010תודה שוב על תשובתך המהירה. ברשותך שאלה נוספת-
הבנתי מרופאי שלפני כשבועיים נערך כנס בו הוטל על פרופ' מביה"ח ב"ש לקבץ את כל החומר הספרותי בנושא המטומה סובכוריונית. לדבריו הוסק כי המטומה יכולה לגרום לפגמים כרומוזומליים אצל העובר גם אם תוצאות חלבון עוברי תקינות לכאורה. ולכן הוא ממליץ על מי שפיר. עוד לדבריו ככל הנראה המטומה היא תוצאה של שיליה שדוחה חלק ממנה שמפריעה להתפתחות או גרוע יותר של עובר שלא מתפתח בצורה תקינה.
מאז אותו טלפון שקיבלתי ממנו אני לא ישנה, ממש בלחץ. אני פונה אליך כיוון שאני ממש מעריכה את דעתך המקצועית וסומכת עליך. בבקשה עצתך.
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
ד''ר אלי רימון22/09/2010הייתי באותה הרצאה ןלא הגעתי לאותן המסקנות
הפרעה בתפקוד השליה בהמשך ההריון תתכן
אין ודאות לגבי בעיות כרומוזוליות שקשורות לתסמונת דאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)