מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריוןמיטל03/10/2010
שלום רב
אני נמצאת בשבוע 19+1 להריון.
חזרתי היום לעבודה אחרי חודשיים וחצי של שמירת הריון (אחרי טיפולי IVF)
חשוב לציין שהבדיקות כולן בסדר גמור והעובר מתפתח כראוי (תודה לאל).
אני קצת מודאגת כי הבחנתי שהיום בעבודה, אחרי חזרה לשגרה (אני עובדת במשרד) כמות ההפרשות גדלו, הרגשתי לקראת סוף היום ועד עכשיו לחץ בצדדי הבטן ובבטן העליונה+ קצת קשיי נשימה ובנוסף במהלך הנסיעה חזרה הבייתה כ 40 דקות בהסעה הבחנתי שבכל קפיצה של ההסעה כאבה לי הבטן התחתונה.
אני מקווה שאלו רק דאגות של אמא מאוד דאגנית, חשוב לציין שההריון הושג במאמץ רב ולכן חשוב לי כל כך לשמור עליו.
הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת שלכם האם הסימנים נורמליים או שכדי לפנות לרופא המטפל להמשך שמירת הריון.
מודה לכם מאוד מראש
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה
ד''ר אלי רימון04/10/2010אינני מכיר את הפרטים הנוגעים להריון אך אינני רואה סיבה לשמירת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)