מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות העמסת סוכרמורן05/10/2010
שלום
הריון תאומים, שבוע 25. משקל לפני הריון 83. במהלך השליש הראשון ירדתי 3 קילו והעלתי שוב ל 83 (משקל נוכחי) בעלת שחלות פוליציסטיות.
תוצאות העמסת סוכר 50- 135
בבוקר לפני הבדיקה שתיתי נס קפה עם 2 כפיות סוכר ואכלתי רבע לחמניה עם גבינה צהובה.
1)האם חובה לעשות העמסת סוכר 100?
2)האם לנס קפה ששתיתי בבוקר יש השפעה על הבדיקה?
3) האם להפסיק לאכול מתוק? (אני אוכלת די הרבה מתוק בהריון)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות העמסת סוכר - תגובה
ד''ר אלי רימון05/10/20101)האם חובה לעשות העמסת סוכר 100?לא
2)האם לנס קפה ששתיתי בבוקר יש השפעה על הבדיקה? לא
3) האם להפסיק לאכול מתוק? (אני אוכלת די הרבה מתוק בהריון)-להשתדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות, התוצאה 141
מורן06/10/2010שלום ד"ר
תודה על התשובות.
התשובה התעדכנה באינטרנט, כנראה הסתכלתי רק על הגלוקוז.
ליד תוצאת גלוקוז 50 גר כתוב 141
אני מניחה שזה אומר שאני בהכרח צריכה לגשת לבדיקת העמסת סוכר 100 גר.
האם משמעות התוצאה שאני בהכרח סוכרתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות, התוצאה 141 - תגובה
ד''ר אלי רימון06/10/2010לא, קובעים לפי בדיקת 100 ג"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)