המטומה בשבוע 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המטומה בשבוע 13
    מ.ד.
    07/10/2010

שלום רב,

אני בשבוע 13 בהריון שהושג אחרי הפרייה. בשבת אושפזתי עקב דימום שהתברר שנוצר כתוצאה מהמטומה. באותו לילה שוב היה דימום ומאז לא היו דימומים. בבדיקת א.ס. שעשו בביה"ח ביום שני אמר לי הרופא שההמטומה נעלמה והעובר תקין. בינתיים נמצאת בחופש מחלה והמליצו לי מנוחה. שאלתי היא : כמה זמן יש להמשיך במנוחה ולא לחזור לעבודה? והאם ההמטומה עלולה להתפתח שוב? ואיך ניתן למנוע זאת כדי שלא תחזור?

אודה לתשובתכם, אני קצת לחוצה, זהו הריון יקר ביותר..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המטומה בשבוע 13

הוספת תגובה

• המטומה בשבוע 13 - תגובה

ד''ר אלי רימון
    07/10/2010

ההמטומה מגדיר איזור דימום בשליה
    לא ניתן למנוע דימום או להשפיע על התהליך
    מלבד מנוחה אין טיפול נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מ.ד.
    07/10/2010

תודה על תגובתך המהירה,
    כמה זמן מומלץ להיות במנוחה? יש לציין כי יש לי ילדה בת שנתיים בבית וקצת קשה להיות במנוחה מוחלטת. כמה זמן היית ממליץ להישאר בבית ולא לחזור לעבודה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר אלי רימון
    08/10/2010

2-3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו