מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- shiliaAdeena10/10/2010
שלום. אני גרה בארה"ב ורוצה לשמוע חוות דעת ישראלית.
אני בשבוע 33, הריון שני, שיליית פתח מלאה.
השילייה צורתה כשתי שיליות מחוברות ויש שם הרבה נימי דם [בחלק ההוא] וחבל הטבור נמצע באמצע בדיוק מעל הסרויקס בין כאילו שתי חלקי השיליה.
היו לי צירים המון במהלך הריון זה בפרט אחרי מאמץ או יחסי מין אך אין לי דימום כלל.
בחג הייתי בבית החולים מכיוון שהיו לי צירים חזקים והתעלפתי.
נתנו לי סטרואידים והורו על שמירה מלאה והמנעות מיחסי מין, כמו כן הורו לי להמשיך מעקב אצל MFM אפילו שאני כן אצל רופא של הרייון בסיכון.
שאלותי;
מה היו עושים במצבי בישראל?
האם אסור גם אורגזמה בלי חדירה?
מה זה MFM? האם זה הכרחי להחליף רופא? מה הסיכונים?
מה זה שמירה מלאה? יש לי ילד בן 12 חודשים!
האם אני יכולה פחות לדאוג ולשמור כי אין לי דימום?
האם יש אפשרות להמנע מניתוח קיסרי?
מה הסיכונים שיש לי? מה אני צריכה לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר shilia - תגובה
פרופ' יריב יוגב10/10/2010לא יחסי מין עם חדירה
אין מניעה מאורגזמה
MFM- רופא מומחה לרפואת אם ועובר או מומחה בלשון האם להריון בסיכון גבוה
התיעצי עם הרופא המטפל לגבי מגבלות השמירת הריון
לא ניתן להמנע מניתוח קיסרי ע"פ מקום השליה המתואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)