המנגיומות בכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנגיומות בכבד
    אורטל
    18/10/2010

היי אני בהריון בשבוע 32 אובחנתי בסכרת וב cmv וכרגע אובחנתי גם בהמנגיומות בכבד+אנזימי כבד מאוד גבוהים(550) השאלה שלי היא כזאת: אני סובלת כבר שבוע מכאבי תופת ברום הבטן בצד הימני כאב שמקרין לגב העליון שום תנוחה לא נוחה או לא מקלה את הכאב האם זה קשור להמנגיומות? לציין שיש בין 8 ל- 10 המנגיומות) והאם אני צריכה לדאוג או שיש איזה שהוא סיכון עבורי או עבור העובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנגיומות בכבד

הוספת תגובה

• המנגיומות בכבד - תגובה

ד''ר אלי רימון
    18/10/2010

למיטב ידיעתי אין סיכון לעובר
    כאב כפי שאת מתארת יכול להצביע על בעיה בכבד או בלבלב
    עלייך לפנות בדחיפות לרופא מטפל ,מוקד או מיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה

אורטל
    18/10/2010

עקב כאבים חדים פניתי למיון אתמול עשו לי בדיקות שגרתיות של שתן מוניטור והחליטו שזה כאב של צירים אז שמו עירוי אח"כ הכאב לא עבר אז החליטו לשים שוב עירוי עם משכך כאבים פפברין למרות שהדגשתי להם שזה כאב שמגיע מהכבד הם סרבו להאמין ושחררו אותי .(ביה"ח ברזילאי) אני עדיין סובלת מכאבים חדים מאוד מה לעשות??? 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    18/10/2010

לפנות שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו