שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירן
    19/10/2010

שלום ד"ר

בת 27 הריון ראשון. לפני שבוע וחצי, בשבוע 13 החל לי דימום כמו מחזור ואושפזתי במיון בבית חולים לכמה מים שבו באולטרסאונד הראה דופק ותנועות. ואח"כ הומלץ לי שבוע מנוחה. בשבוע הזה עדין היו לי הפרשות חומות מדי פעם וכאבים בבטן התחתונה לא חזקים אבל מציקים. לפני יומיים הכאבים קצת התגברו והפרשות החומות התחזקו הלכתי לרפא שבדק שאבחן כך:

ps - הפרשה חומה מועטה

tvs - עובר עם דופק. שליה די נמוכה אך לא מגיעה לצוואר. רושם של מעט של מעט אריות קרישי דם מעל לפה הפנימי. והמליץ על מנוחה בבית.

שאלתי מה זה הקרישי דם שראה האם זה נורמלי? אני ממש בחרדה מזה. האם זה אמור לצאת או להספג? האם הכאבי בטן התחתונה זה מזה? ומה עושים?

בנוסף מה זה אומר שליה די נמוכה? אני ממש במתח. יש לי כל יום כאבים ואין לי מושג אם זה מצריך מיון או לא. אמנם הכאבים נסבלים אבל לא נעימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    20/10/2010

אם אין דימום משמעותי אין צורך לגשת למיון
    הקריש מבטא כנראה דימום בקצה השליה
    במרבית המקרים נספג
    אין טיפול פרט להמלצה על מנוחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה טיפול רצוי?

לימור
    20/10/2010

הרופא לא ציין טיפול שאפשרי לעשות. האם ידוע לך על איזשהו טיפול רצוי? ומה הכוונה דימום בקצה השליה? כרגע אין דימום רק הפרשות חומות מדי פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה טיפול רצוי? - תגובה

ד''ר אלי רימון
    20/10/2010

אין שום טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו