מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשירן19/10/2010
שלום ד"ר
בת 27 הריון ראשון. לפני שבוע וחצי, בשבוע 13 החל לי דימום כמו מחזור ואושפזתי במיון בבית חולים לכמה מים שבו באולטרסאונד הראה דופק ותנועות. ואח"כ הומלץ לי שבוע מנוחה. בשבוע הזה עדין היו לי הפרשות חומות מדי פעם וכאבים בבטן התחתונה לא חזקים אבל מציקים. לפני יומיים הכאבים קצת התגברו והפרשות החומות התחזקו הלכתי לרפא שבדק שאבחן כך:
ps - הפרשה חומה מועטה
tvs - עובר עם דופק. שליה די נמוכה אך לא מגיעה לצוואר. רושם של מעט של מעט אריות קרישי דם מעל לפה הפנימי. והמליץ על מנוחה בבית.
שאלתי מה זה הקרישי דם שראה האם זה נורמלי? אני ממש בחרדה מזה. האם זה אמור לצאת או להספג? האם הכאבי בטן התחתונה זה מזה? ומה עושים?
בנוסף מה זה אומר שליה די נמוכה? אני ממש במתח. יש לי כל יום כאבים ואין לי מושג אם זה מצריך מיון או לא. אמנם הכאבים נסבלים אבל לא נעימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אלי רימון20/10/2010אם אין דימום משמעותי אין צורך לגשת למיון
הקריש מבטא כנראה דימום בקצה השליה
במרבית המקרים נספג
אין טיפול פרט להמלצה על מנוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול רצוי?
לימור20/10/2010הרופא לא ציין טיפול שאפשרי לעשות. האם ידוע לך על איזשהו טיפול רצוי? ומה הכוונה דימום בקצה השליה? כרגע אין דימום רק הפרשות חומות מדי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול רצוי? - תגובה
ד''ר אלי רימון20/10/2010אין שום טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)