לידות מוקדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידות מוקדמות
    אורית
    19/10/2010

שלום רב,

אני בת 37, את ביתי הראשונה (כיום בת 11), ילדתי (בגיל 26) בשבוע 28 במשקל 1100 ק"ג. את בני (בן 3), ילדתי בשבוע 34 (הייתי בשמירת הריון משבוע 20 לערך). מיד לאחר לידתו של בני בן ה-3 נכנסתי להריון נוסף, ילדתי תינוק בשבוע 24 והוא נפטר לאחר שבועיים וחצי. רופאת הנשים שהייתה לי לא התייחסה מספיק להסטוריה שלי ולא היה לי מעקב מיוחד במהלך ההריונות. אחרי המקרה המצער הלכתי לפרופסור, שאינני זוכרת את שמו וממה שזכור לי הוא אמר שכניראה הרחם שלי חולה בהריונות היות ולא נמצאה הסיבה ללדות המוקדמות שלי.
    בהריון האחרון נאמר לי (קצת לפני שילדתי), לרוץ לבה"ח כי מצאו שצוואר הרחם שלי קצר מאוד.
    מאז המקרה (שנתיים וחצי) לא הלכתי לרופא נשים. אני ובעלי מאוד רוצים ילד נוסף אך פוחדים מההריון. האם יש לך אפשרות להמליץ לי על רופא נשים שמתמחה בתחום (אני שייכת לקופת חולים מאוחדת).
    האם אני צריכה לעבור בדיקות לפני שאני נכנסת להריון?
    המחזור שלי לא סדיר ואני זקוקה להפניות בכדי לעשות בדיקות זקיקים.
    אשמח לשמוע המלצותך אם יש משהו שעלי לדעת ולא ציינתי.
    תודה מראש ונהדר שיש אותך!
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידות מוקדמות

הוספת תגובה

• לידות מוקדמות - תגובה

ד''ר אלי רימון
    20/10/2010

מציע שתגשי למרפאת הריון בסיכון גבוה הסמוכה למקום מגוריים טרם ההריון הבא לבירור והמלצות להריון הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו