שמירת הריון שבוע 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון שבוע 21
    נועם
    24/10/2010

שלום רב,

אני בשבוע 21+ להריון(הריון 4 לידה בעזרת השם 3).
    יש לי צירונים ולחצים בבטן תחתונה, הריון קודם הייתי בשמירת הריון עקב צירים מוקדמים וצוואר מקוצר והתופעה התחילה בדיוק באותו שלב וצורה כמו בהריון הנוכחי.
    הייתי אצל הרופא מטפל שלי ועל פי הנחייתו ביצעתי בדיקה של אורך צוואר והכל תקין.
    והוא נתן לי שבוח מנוחה בבית(שאכן במנוחה הלחצים והצירונים פחתו) אני קצת מודאגת עקב הריון קודם שהתחיל בדיוק באותה צורה ללא צוואר מקוצר אך עם צירונים והתפתח לאחר 5 שבועות (דהיינו שבוע 26) לצוואר מקוצר וצירים תכופים יותר כנארה מסיבה שלא הייתי במנוחה מספקת , נתנו לי זריקה להבשלת ריאות וכדורים לדיכוי הצירים.
    הרופא החליט שאין כל סיבה לדאגה ולהמשיך לתפקד כרגיל.
    אני לא כלכך שלמה עם ההחלטה שלו ובטח לא מעוניינת לקחת סיכון בהריון וחושבת שכן יש צורך בשמירת הריון כבר מעכשיו בכדי לצמצם אולי את הסיכויים ללידה מוקדמת.
    אשמח לתגובה בעניין זה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון שבוע 21

הוספת תגובה

• שמירת הריון שבוע 21 - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    24/10/2010

שמירת הריון תלויה בסוג עיסוקך ומידת הסיכון לך או לעובר
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ לצורך התאמת האמור לעיל לך באופן אישי והחלטה משותפת על הצורך בשמירת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו