מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרה דחוףףאורחת 5501/11/2010
שלום דוקטור
אני נוטלת אלתרוקסין כבר 3 שנים עקב תת פעילות ומאוזנת בערכים של 2
היום גיליתי שאני בהריון תחילת שבוע חמישי בנסוף לבדיקת ההריון בוצעה בדיקת TSH ובה תת פעילות ערך של 6 , איך יתכן שרק איחור של מספר ימים במחזור וכבר הערכים קפצו כל כך , לפני חודש ביצעתי בדיקה והיא הייתה תקינה ערך 2
האם יתכן כי נגרם נזק לעובר ? יש תור לאנדוקרינלוגית רק בעוד 3 שבועות מה עלי לעשות עד אז ? לעלות את המינון על דעת עצמי , עד כה נטלתי כדור ביום 0.50 מ"ג ופעם בשבוע 2 כדורים , כלומר 400 מ"ג בשבוע .
אודה מאוד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה דחוףף - תגובה
ד''ר אלי רימון01/11/2010הקדימי את התור לאנדוקרינולוגית
יש לבדוק את ה-FT4 בדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה FT4 תקין , לא ניתן להגיע לרופאה
אורחת 5501/11/2010ניסיתי להקדים אך אמרו לי שלא ניתן ושזה לא סוף העולם...
אני מודאגת , האם כדאי שאעלה את המינון על דעת עצמי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה FT4 תקין , לא ניתן להגיע לרופאה - תגובה
ד''ר אלי רימון01/11/2010אם ה-FT4 תקין הסיכון לפגיעה בעובר נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)