מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירת מערכותמיטל01/11/2010
שלום לדר'!
בת 36 ITP עם הריון תאומים. בשבוע 20
עוד שבוע יש לי תור לסקירת מערכות מורחבת. (לפני כן לא עשיתי בדיקות).
אני מבינה שתפקיד סקירת המערכות הוא לבדוק אם יש מומים בעובר, דבר שאין לו פתרון אלא אם האישה מחליטה על הפסקת הריון
1. שאלתי אם במידה והפסקת הריון לא תעמוד על הפרק האם יש עוד דברים שבודקים בבדיקה זו שכן יש להם טיפול (בהריון של תאומים)?
2. באופן כללי מה תפקיד בדיקת האולטרסאונד השגרתי שהגניקולוג עושה בהריון מסוג זה ?
3. באיזה שבוע ניתן לעשות סקירה מורחבת? (לא עשיתי סקירה מוקדמת)
תודה רבה מראש!!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות - תגובה
ד''ר אלי רימון01/11/20101. שאלתי אם במידה והפסקת הריון לא תעמוד על הפרק האם יש עוד דברים שבודקים בבדיקה זו שכן יש להם טיפול (בהריון של תאומים)? למומים בדכ אין טיפול
2. באופן כללי מה תפקיד בדיקת האולטרסאונד השגרתי שהגניקולוג עושה בהריון מסוג זה ? לבדוק את כמות המים והתנועות
3. באיזה שבוע ניתן לעשות סקירה מורחבת? (לא עשיתי סקירה מוקדמת) 21-22 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירת מערכות
נטע02/11/2010דר רימון תודה על תשובתך המהירה.
אך לא הבנתי את התשובה על שאלה 1.
אני יודעת שאין טיפול במומים, אך שאלתי אם יש עוד דברים חשובים שבודקים בסקירת מערכות של הריון תאומים (מלבד איתור מומים) שכן יש להם טיפול?
כי אם הדבר היחיד שבודקים זה איתור מומים (ולא אבצע הפסקת הריון) האם יש טעם בבדיקה?
תודה מראש
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירת מערכות - תגובה
ד''ר אלי רימון02/11/2010אני יודעת שאין טיפול במומים, אך שאלתי אם יש עוד דברים חשובים שבודקים בסקירת מערכות של הריון תאומים (מלבד איתור מומים) שכן יש להם טיפול? רק מומים
כי אם הדבר היחיד שבודקים זה איתור מומים (ולא אבצע הפסקת הריון) האם יש טעם בבדיקה? לדעתי כן אך נשאר לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)