סקירת מערכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירת מערכות
    מיטל
    01/11/2010

שלום לדר'!

בת 36 ITP עם הריון תאומים. בשבוע 20
    עוד שבוע יש לי תור לסקירת מערכות מורחבת. (לפני כן לא עשיתי בדיקות).
    אני מבינה שתפקיד סקירת המערכות הוא לבדוק אם יש מומים בעובר, דבר שאין לו פתרון אלא אם האישה מחליטה על הפסקת הריון
    1. שאלתי אם במידה והפסקת הריון לא תעמוד על הפרק האם יש עוד דברים שבודקים בבדיקה זו שכן יש להם טיפול (בהריון של תאומים)?
    2. באופן כללי מה תפקיד בדיקת האולטרסאונד השגרתי שהגניקולוג עושה בהריון מסוג זה ?
    3. באיזה שבוע ניתן לעשות סקירה מורחבת? (לא עשיתי סקירה מוקדמת)

תודה רבה מראש!!
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירת מערכות

הוספת תגובה

• סקירת מערכות - תגובה

ד''ר אלי רימון
    01/11/2010

1. שאלתי אם במידה והפסקת הריון לא תעמוד על הפרק האם יש עוד דברים שבודקים בבדיקה זו שכן יש להם טיפול (בהריון של תאומים)? למומים בדכ אין טיפול
    2. באופן כללי מה תפקיד בדיקת האולטרסאונד השגרתי שהגניקולוג עושה בהריון מסוג זה ? לבדוק את כמות המים והתנועות
    3. באיזה שבוע ניתן לעשות סקירה מורחבת? (לא עשיתי סקירה מוקדמת) 21-22 שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקירת מערכות

נטע
    02/11/2010

דר רימון תודה על תשובתך המהירה.
    אך לא הבנתי את התשובה על שאלה 1.
    אני יודעת שאין טיפול במומים, אך שאלתי אם יש עוד דברים חשובים שבודקים בסקירת מערכות של הריון תאומים (מלבד איתור מומים) שכן יש להם טיפול?
    כי אם הדבר היחיד שבודקים זה איתור מומים (ולא אבצע הפסקת הריון) האם יש טעם בבדיקה?
    תודה מראש
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקירת מערכות - תגובה

ד''ר אלי רימון
    02/11/2010

אני יודעת שאין טיפול במומים, אך שאלתי אם יש עוד דברים חשובים שבודקים בסקירת מערכות של הריון תאומים (מלבד איתור מומים) שכן יש להם טיפול? רק מומים
    כי אם הדבר היחיד שבודקים זה איתור מומים (ולא אבצע הפסקת הריון) האם יש טעם בבדיקה? לדעתי כן אך נשאר לשיקולך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו