מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון שבוע 19מירי04/11/2010
שלום לכם, רציתי מאוד להבין מה ואיך באמת אני אמורה לבצע את שמירת ההיריון שנפל עליי כרעם ביום בהיר, שבוע 19, אחרי תפר שבוצע בעקבות רחם מקוצר, איך הייתם מגדירים שמירה כזו ? האם מנוחה מוחלטת היא הכי אחראית או שגם להליכה עדינה בבית (לא מוגזמת) היא אחראית גם כן, אני נקרעת בין הרצון לציית ולשמור בכל כוחי על ההיריון היקר הזה לבין "הגיוניות" של חוסר הטבעיות שבמצב הסטטי של השכיבה/ישיבה שאני נמצאת בה.... אשמח להבהרות!!! הרבה בריאות לכולם...
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון שבוע 19 - תגובה
ד''ר אלי רימון05/11/2010דוקא התפר מטרתו לאפשר פעילות
חד משמעית לא מומלצת שכיבה ממושכת
המנעי מהליכה ממושכת, הרמת משאות, עמידה ממושכת ויחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודההה
מירי07/11/2010תודה רבה, ד"ר עזרת לי המון.......
כמובן שאני לא מתכוונת להשתתף בעקבות התגובה במירוץ שליחים חחח אבל זה עזר לי להבין שאין צורך להשבית את הגוף לחלוטין תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוני כמוך-
נורית15/11/2010אני בשבוע 22 ומשתגעת!!
הפניה שלך והתשובה שקיבלת עזרה לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנורית
מירי19/11/2010נורית שלום!
ליבי איתך על ההקרבה ה"שווה" בהחלט אבל הקרבה.... מאחלת לך המון בהצלחה ושנגיע לקו הסיום המיוחל שלמות בריאות עם מתנות של החיים בריאות גם כן...
בהצלחה לנו
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)