שמירת הריון שבוע 19

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון שבוע 19
    מירי
    04/11/2010

שלום לכם, רציתי מאוד להבין מה ואיך באמת אני אמורה לבצע את שמירת ההיריון שנפל עליי כרעם ביום בהיר, שבוע 19, אחרי תפר שבוצע בעקבות רחם מקוצר, איך הייתם מגדירים שמירה כזו ? האם מנוחה מוחלטת היא הכי אחראית או שגם להליכה עדינה בבית (לא מוגזמת) היא אחראית גם כן, אני נקרעת בין הרצון לציית ולשמור בכל כוחי על ההיריון היקר הזה לבין "הגיוניות" של חוסר הטבעיות שבמצב הסטטי של השכיבה/ישיבה שאני נמצאת בה.... אשמח להבהרות!!! הרבה בריאות לכולם...
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון שבוע 19

הוספת תגובה

• שמירת הריון שבוע 19 - תגובה

ד''ר אלי רימון
    05/11/2010

דוקא התפר מטרתו לאפשר פעילות
    חד משמעית לא מומלצת שכיבה ממושכת
    המנעי מהליכה ממושכת, הרמת משאות, עמידה ממושכת ויחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודההה

מירי
    07/11/2010

תודה רבה, ד"ר עזרת לי המון.......
    כמובן שאני לא מתכוונת להשתתף בעקבות התגובה במירוץ שליחים חחח אבל זה עזר לי להבין שאין צורך להשבית את הגוף לחלוטין תודה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוני כמוך-

נורית
    15/11/2010

אני בשבוע 22 ומשתגעת!!
    הפניה שלך והתשובה שקיבלת עזרה לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנורית

מירי
    19/11/2010

נורית שלום!
    ליבי איתך על ההקרבה ה"שווה" בהחלט אבל הקרבה.... מאחלת לך המון בהצלחה ושנגיע לקו הסיום המיוחל שלמות בריאות עם מתנות של החיים בריאות גם כן...

בהצלחה לנו
    מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו