מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לידה ושאנטדנה18/11/2010
שלום
שמי דנה ואני בת 25.אני נשואה כשנה .כתור תינוקת חליתי בקריש דם במוח ויש לי שאנט מגיל 10 ימים . השאנט הוחלף בגיל 16 פעמיים אבל מאז הכל בסדר . אני אדם בריא אוכלת בריא בלי ג'אנק פוד בלי אוכל שומני וכו '. לאחרונה התחלתי לחקור את נושא ההריון אצל נשים עם שאנט ולאחר מס' פגישות אצל מומחים הבנתי שאין מניעה להיות בהריון ,הלידה תהיה קיסרית על מנת למזער את הלחץ התוך גולגולתי ומעקב צמוד אצל רופא להריונות בסיכון גבוה ונוירוכירורג על מנת לוודא שהכל תקין עם השאנט . כמובן שגם במקרה של לידה שניהם יהיו נוכחים . השאלה שלי היא מה אומר מעקב אצל רופא להריונות בסיכון גבוה ? האם זה אומר 9 חודשים להיות בבית?האם זה אומר שבעוד אצל אישה בריאה היא נפגשת עם רופא פעם בחודש אני אצטרך לבוא פעם בשבוע ?כמו כן האם יש לך המלצות על רופאים כאלה העובדים באופן פרטי?האם יש לך המלצות על רופאים באיכילוב? את ניתוחי השאנט שלי ביצע שלומי קונסטנטיני באיכילוב אבל כאשר התקשרתי לשאול אותו על נושא הריון ולידה אצל נשים עם שאנט הוא אמר לי שהוא לא מכיר את הנושא ושלכן הוא לא יכול לתת לי מידע על נשים עם שאנט שילדו\לא ילדו ושמבחינתו זה סיכון .באופן כללי אני מאוד סמכתי עליו עד אותו רגע וגם הרופאים שהתייעצתי איתם אמרו שמאוד מוזר שאדם במעמדו של קונסטנטיני עונה תשובה כמו אין לי מושג וכו' אשמח לכל פיסת מידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לידה ושאנט - תגובה
ד''ר אלי רימון18/11/2010בתפקידי כרופא בכיר ביחידה להריון בסיכון נתקלנו במספר נשים עם שנט ובמקרים אלה המעקב היה משותף עם פרופ קונסטנטיני.
כמנהל המרפאה להריון בסיכון באיכילוב אני מציע לך לפנות למעקב במרפאה שלנו כך שאם יהיה סיבוך נוכל להעזר בנסיונו של פרופ קונסטנטיני. אם את מתעדת ללדת בבית חולים אחר כדאי לפנות ליחידה להריון בסיכון שם.
הסיבוך המרכזי הוא עליה בלחץ במהלך ההריון , סתימה של השנט.
המעקב בהריון בסיכון מתיחס לגורמים אלה בנוסף למעקב הריון הרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)