מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפיר ושיליה קדמיתעינת22/11/2010
אני רוצה לעשות מי שפיר בשבוע 18. אין אינדיקציה מבחינת שקיפות וסקר ביוכמי שליש ראשון וכן סקירה ראשונה תקינה לחלוטין
השיליה שלי קדמית (לא פתח)
כמו כן ההריון בסיכון עקב קרישיות יתר (פקטור 2 הטרוזיגוט וחסר בפרוטאין S) ואני מטופלת בקלקסן 80
ילד אחד בביתולאחריו 3 הפלות (2 הריונות כימיים והפסקת דופק בשבוע 13- עובר עם קריוטיפ תקין)
האם יש סכנה בדיקור עם שיליה קדמית? האם מדקרים דרך השיליה או מוצאים אזור בו היא לא מפריעה? האם זה מגדיל את הסיכון שבדיקור? כמו כן האם דיקור בעבר (בהריון הקודם) בשבוע 32 מלמד משהו על הסיכון האישי שלי בדיוקר בהריון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר ושיליה קדמית - תגובה
פרופ' יריב יוגב23/11/2010שאלות רבות....
כעיקרון גם בשליה קדמית משתדלים למצוא חלון שבו ניתן לדקר ללא מעבר דרך השליה אך לעיתים יש צורך לעבור דרך השליה. זו פעולה מקובלת
יש לזכןר שיש להפסיק הקלקסן 24 שעות טרם הדיקור
לא פרטת מדוע בצעת דיקור בהריון בעבר בשבוע 32 אך אין זה משנה את הסיכוי לגבי הסיכון בהריון הנוכחי
המלצתי היא לא לדחות הדיקור לשבוע 32
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעות אישית לצורך הערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריון הקודם
עינת23/11/2010בוצע דיקור בשבוע 32 בגלל SEVERE IUGR
בשבועות בהם דיקור רגיל היה רלוונטי- לא היתה אינדיקציה לדיקור (סיכויים בcombined test של 1:8300 וסקירה ראשונה מושלמת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריון הקודם - תגובה
פרופ' יריב יוגב23/11/2010אין במידע זה כדי לשנות את תשובתי לשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)