קשירת צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשירת צוואר הרחם
    טל
    23/11/2010

שלום,
    אני בת 30, לפני כ- 8 חודשים עברתי לידה מוקדמת בשבוע 23 + יומיים. כעת אני שוב בהריון בשבוע 7, האם הינך ממליץ לבצע קשירה לצוואר הרחם? נאמר לי כי בעת הקשירה יכול להיווצר גם זיהום ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשירת צוואר הרחם

הוספת תגובה

• קשירת צוואר הרחם - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    23/11/2010

תפירת צוואר הרחם מבוצעת במספר אינדיקציות
    לידה מוקדמת אחת בעבר אינה חד משמעית אינדיקציה לבצע זאת
    לכן לצורך ייעוץ מסודר לגבייך יש להכיר את פרטי המקרה הקודם ולבצע בדיקות נוספות
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשירת צוואר הרחם

טל
    24/11/2010

היי,

בהמשך לשאלתי הקודמת, אנא אפרט, בת 30, לפני כשמונה חודשים עברתי לידה מוקדמת: ירידת מים בשבוע 23 + יומיים ללא צירים, או כל כאב. כל המדדים היום תקינים כולל אורכו של צוואר הרחם. לא הייתה פתיחה. אושפזתי בבית חולים ובוצעה הרחבה מלאכותית של צוואר הרחם על מנת לבצע את הגרידה. (בהרדמה מלאה) עד כה לא קיבלתי תשובה משום רופא לסיבת המקרה, יש השערות שמדובר בזיהום כל שהוא במי השפיר.
    כעת אני בשבוע 7+3 ימים והאם לאור עברי, הייתי ממליץ לבצע קשירה של צוואר הרחם?

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשירת צוואר הרחם - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    25/11/2010

על פניו לא
    אך אין לראות בכך כל המלצה ללא הערכה נוספת
    התיעצי עם רופא המומחה בתחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו