מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםדנה21/12/2010
שלום
אני מחפשת רופא להריון בסיכון גבוה שרמת זמינותו תהיה גבוהה. הסבר : אני בת 25 נשואה שנה וחצי .עדיין לא בהריון אבל חושבים על זה.. בתור תינוקת חליתי בקריש דם במוח ,נותחתי ויש לי שנט . במהלך שנות חיי הראשונות עברתי מס' תיקונים מינוריים ובגיל 16 הוחלף השנט לאחר שהוא התקצר והיה צורך בשנט ארוך יותר. האירוע בגיל 16 היה מאוד טראומטי עבורי מכיוון שאף פעם לא סיפרו לי שיכולה להיות אופציה שדבר כזה יקרה .. לאחרונה התחלתי לברר את נושא הריון ולידה אצל בחורות עם שאנט (אין הרבה כאלה ) ולאחר מס' התייעצויות עם רופאים התברר לי שהלידה תהיה חייבת להיות בניתוח קיסרי על מנת למזער ,להקטין או לגרום לאפס לחץ תוך גולגלתי ובעקבות כך סיכוי להחלפת השאנט ובנוסף שאצטרך להיות במעקב במרפאה להריון בסיכון גבוה. מכיוון שגם בחיי היום יום יש לי לא מעט תהיות לגבי השאנט אני זקוקה לרופא שיהיה זמין לי כמה שיותר ככה שאם וכאשר יהיה לי כאבי ראש בהריון,לחצים בעיניים\בראש יהיה מישהו יוכל לענות לי בכל שעה שהיא ולוודא שזה לא מהשנט .אני שייכת לקופת חולים מכבי אבל יש לי גם ביטוח רפואי פרטי ולכן אני אשמח לשם של רופא מומלץ ...לא משנה לאיזו קופה הוא שייך (הרוב גם עובדים באופן פרטי )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' יריב יוגב21/12/2010במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ אישית
אשמח לייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)