FOLIC ACID

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• FOLIC ACID
    שירן
    22/12/2010

היי,אני בת 27 ונכנסתי להריון לא צפוי ולכן לא ביצעתי שום בדיקות גנטיות לפני כן,שום בדיקות דם ולא לקחתי כדורי FOLIC ACID המומלצים ע"י כל הרופאים.
    השאלה שלי היא האם את כל הבדיקות הגנטיות ניתן לבצע בהריון?והאם אמינותם זהה לבדיקות גנטיות לפני ההריון?

2.זה שלא לקחתי FOLIC ACID והנני בשבוע השישי והתחלתי לקחת אותם רק מהשבוע הרביעי,האם יכול להגרם איזשהו נזק או מום לאובר?

3.האם עלי לקחת FOLIC ACID באותו מינון כמו כולם 400מ"ג

4.אני בכניסה לשבוע השישי ועדיין לא רואים שק חלמון ולא קוטב עובריאלא רק שק הריון,האם ישנן מקרים כאלה שבשבוע השישי לא רואים שק חלמון?מה נפיצות של מקרים כאלה בשבוע השישי?

5.מה נפיצות של מקרים שישנו שק הריון ועדיין האובר לא מתפתח כראוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FOLIC ACID

הוספת תגובה

• FOLIC ACID - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    22/12/2010

1. כולן חוץ מטיי זקס אותה צריך לבצע בן הזוג
    2. קשה להניח יש לבצע סקירת מערכות יש חשיבות בנטילת חומצה פולית עוד טרם ההריון
    3. כן
    4. יש לבצע בדיקת בטא בדם וסונר בעוד שבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מיכל
    22/12/2010

טיזקס על מנת שהיעובר יהיה חולה שני ההורים צריכים להיות חיוביים? אם אחד שלישי אז 100% העובר לא חולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    22/12/2010

אם אחד ההורים אינו נשא העובר בודאות לא יהיה חולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו