לידה בשבוע 34

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה בשבוע 34
    מור
    26/12/2010

שלום,
    הריון ראשון שבוע 32,
    בשבוע 30 חוויתי ירידת מים ודימום,מאז מאושפזת במעקב אך ללא כל סימן לדימום או המשך ירידת מים.
    עם זאת,הרופאים טוענים שבשל החשש להופעת דלקת בשבוע 34 יילדו אותי בניתוח קיסרי או ע"י זירוז..
    אני מאוד חוששת מהתהליך ומלידה טרם בשבוע כ"כ מוקדם-בעיקר בגלל שהדימום הופסק וכרגע הכל תקין..
    הרופא המלווה שלי טוען שניתן להאריך ההריון לשבוע 36
    שאלתי היא-האמנם?האם יש ביכולתי לסרב לניתוח ולהמשיך המעקב בביה"ח עד לשבוע 36 לפחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה בשבוע 34

הוספת תגובה

• לידה בשבוע 34 - תגובה

ד''ר אלי רימון
    27/12/2010

מקובל לילד ב-34 מחשש לזיהום.
    בשלב זה הריאות כבר די בשלות.
    זכותך כמובן לבקש הארכה של מועד הילוד אך אז הצוות הרפואי מסיר אחריותו במקרה של זיהום תוך רחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

מור
    27/12/2010

האם לידה בשבוע 34 מחייבת שהועבר יוגדר כפג וייכנס לפגייה גם אם יוולד במשקל 2 קילוגרמים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת - תגובה

ד''ר אלי רימון
    27/12/2010

בדכ מאושפז בפגיה למספר ימים אך הסיכונים נמוכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ילדתי גם בשבוע זה

חגית
    27/12/2010

אני ילדתי בשבוע 34+5 קיבלתי זריקות להבשלה פעמיים והבן שלי אושפז למשך שלושה שבועות בפגיה אם הנשמה אל תעברי את זה לפחות שבוע 35 זה הבדל עצום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו