מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה בשבוע 34מור26/12/2010
שלום,
הריון ראשון שבוע 32,
בשבוע 30 חוויתי ירידת מים ודימום,מאז מאושפזת במעקב אך ללא כל סימן לדימום או המשך ירידת מים.
עם זאת,הרופאים טוענים שבשל החשש להופעת דלקת בשבוע 34 יילדו אותי בניתוח קיסרי או ע"י זירוז..
אני מאוד חוששת מהתהליך ומלידה טרם בשבוע כ"כ מוקדם-בעיקר בגלל שהדימום הופסק וכרגע הכל תקין..
הרופא המלווה שלי טוען שניתן להאריך ההריון לשבוע 36
שאלתי היא-האמנם?האם יש ביכולתי לסרב לניתוח ולהמשיך המעקב בביה"ח עד לשבוע 36 לפחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה בשבוע 34 - תגובה
ד''ר אלי רימון27/12/2010מקובל לילד ב-34 מחשש לזיהום.
בשלב זה הריאות כבר די בשלות.
זכותך כמובן לבקש הארכה של מועד הילוד אך אז הצוות הרפואי מסיר אחריותו במקרה של זיהום תוך רחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
מור27/12/2010האם לידה בשבוע 34 מחייבת שהועבר יוגדר כפג וייכנס לפגייה גם אם יוולד במשקל 2 קילוגרמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת - תגובה
ד''ר אלי רימון27/12/2010בדכ מאושפז בפגיה למספר ימים אך הסיכונים נמוכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ילדתי גם בשבוע זה
חגית27/12/2010אני ילדתי בשבוע 34+5 קיבלתי זריקות להבשלה פעמיים והבן שלי אושפז למשך שלושה שבועות בפגיה אם הנשמה אל תעברי את זה לפחות שבוע 35 זה הבדל עצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)