מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרסולט- עד מתי ניתן לקבל?אימא03/01/2011
שלום,
קראתי כתבה באינטרנט על לידות מוקדמות,
לכתבה התראיין ד"ר רוטמנש מנהל היח' לרפואת אם-עובר בוולפסון והוא צוטט כשאמר "אם לפני חמש שנים היינו גורמים לעצירת צירים באמצעות תרופות עד השבוע ה-36 להריון", אומר ד"ר רוטמנש, "הרי שהיום מהשבוע ה-34 לא מטפלים בשום אמצעי, אלא נותנים לטבע לעשות את שלו".
השאלה שלי היא כזו,
אני בשבוע 34 להריון, משבוע 25 אני עם צירים מוקדמים מטופלת בפרסולט- 4 פעמים ביום 20 מ"ג.
אני מעוניינת ליטול פרסולט עד שבוע 36, הגניקולוג שלי אמר שזה בסדר.
אז מדוע אם כך שונתה הגישה שהייתה בעבר (כשנתנו עד 36 וכיום עד 34)?
האם ישנה סכנה בליטול פרסולט עד שבוע 36 או שזה בסדר?
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסולט- עד מתי ניתן לקבל? - תגובה
פרופ' יריב יוגב03/01/2011אין סכנה אך גם איו יתרון בכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יריב יוגב-תשובה
אימא04/01/2011היום הייתי אצל הגניקולוג שלי והוא אמר לי שאני מבחינתו יכולה לקחת פרסולט עד שבוע 38.
האם עדיין אין סכנה בכך?
ומה זאת אומרת שרשמת אין יתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יריב יוגב-תשובה - תגובה
פרופ' יריב יוגב05/01/2011אין יתרון בנטילת התרופה מבחינת דחיית הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יוגב אשמח אם תוכל לפרט לי
אימא05/01/2011אם אין יתרון מדוע הגניקולוג שלי נותן לי עד שבוע 38?
האם זה יכול לגרום נזק?
אשמח אם תוכל לפרט לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יוגב אשמח אם תוכל לפרט לי - תגובה
פרופ' יריב יוגב05/01/2011מוטב שתפני את השאלה לרופא המטפל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יריב יוגב - הרופא המטפל אמר
אימא09/01/2011שאני צריכה להקשיב למי שאני בוטחת בו.
למרות שאמרתי לו שיש מקומות שמפסיקים בשבוע 34 ומקומות שמפסיקים ב-35.
הוא אמר שהוא מאשר לי להמשיך עד שבוע 38.
אז רציתי גם את דעתך המפורטת כפרופ'.
אשמח לתגובה.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יריב יוגב - הרופא המטפל אמר - תגובה
פרופ' יריב יוגב11/01/2011דעתי היא שיש להפסיק הפרסולט בשבוע 34-35
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)