מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירה? מעקב הריון בסיכון גבוה?שירן10/01/2011
היי,
אני בהריון תאומות שבוע 22 אחרי IVF בגלל בעיית זרע.
אני בת 25 ללא בעיות ברקע (אמא חולה בסכרת, ניתוח בקע טבורי בגיל 3).
אני במעקב בדיקות בנוגע לדופק מהיר במצב מנוחה- 120 שאינו משתפר.
עברתי כבר אקו לב ובדיקת קרדיולוג ומחר מבצעת בדיקת הולטר.
בנוסף שבוע שעבר פניתי למוקד בעקבות כאבים בבטן ובמוניטור נצפו צירים- או פעילות רחמית, הופנתי למיון שם קיבלתי 2 עירויים ביצעו מוניטור נוסף שהיה רגוע, בדקו את הצוואר- 45 מ"מ ושחררו אותי הביתה.
מאז אני עדיין מרגישה כאבים בבטן לסירוגין (התקשויות) ומשתדלת לשתות המון (לפחות 2 ליטר ביום).
האם המצב שלי מצריך שמירה בבית?
כבר נורא קשה לי לעבוד במצב הזה, עם כאבי בטן דופק משוגע וסחיבה של הריון תאומים שמאוד כבד.
האם המצב שלי נחשב תקין כרגע בגלל אורך הצוואר?
אשמח לקבל דעתכם בנושא.
(פרופ' יוגב- פגשתי אותך במיון לפני מספר שבועות בבלינסון ורציתי להגיד שאתה מקסים!!!).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה השאלה שלי דולגה?
שירן10/01/2011אשמח לקבל תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה השאלה שלי דולגה? - תגובה
ד''ר אלי רימון11/01/2011כוונת שאלתך לפרופ יוגב והוא יענה כשיוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה הופנתה לשניכם, אשמח לקבל תשוב
שירן11/01/2011:-)
רק רציתי לתת מחמאה לפרופ' יוגב שאותו פגשתי.
אך בהחלט הופנתה לשניכם.
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירה? מעקב הריון בסיכון גבוה? - תגובה
פרופ' יריב יוגב11/01/2011תודה על המחמאה
קשה להעריך את הצורך בשמירת הריון
אורך הצוואר תקין
במידה ןמעוניינת קבעי פגישת ייעוץ לצורך המשך מעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)