מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילול - משלושה לשנייםלילך13/01/2011
שלום רב,
אתמול בבוקר עברתי דילול משלושה עוברים לשניים (שני שקים נפרדים)
אני מאוד מודאגת ולחוצה ואשמח שתתיחסו לשאלותי:
1. כמה זמן מומלץ לנוח בבית? כמה זמן מומלץ לשכב במיטה?
2. איזה פעולות אסור בהחלט לבצע?
3. באיזה תנוחה מומלץ לשכב: על הגב או על צד שמאל? מאתמול שכבתי על הגב האם זה בסדר?
4. האם זה תקין שיש כאבים במתן שתן?
5. אני מרגישה צורך ל"התרוקן" אבל מפחדת שאגרום ללחצים בבטן. האם כדאי להתאפק או שמאמץ זה מוגדר כבסדר?
6. האם בעקבות הדילול ההריון מאוד רגיש? כלומר לשים לב על כל דבר קטן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול - משלושה לשניים - תגובה
ד''ר אלי רימון13/01/20111. כמה זמן מומלץ לנוח בבית? כמה זמן מומלץ לשכב במיטה? כשבוע
2. איזה פעולות אסור בהחלט לבצע? מאמץ משמעותי או הליכה ממושכת
3. באיזה תנוחה מומלץ לשכב: על הגב או על צד שמאל? מאתמול שכבתי על הגב האם זה בסדר? לא משנה
4. האם זה תקין שיש כאבים במתן שתן? לא, כדאי לבצע תרבית שתן
5. אני מרגישה צורך ל"התרוקן" אבל מפחדת שאגרום ללחצים בבטן. האם כדאי להתאפק או שמאמץ זה מוגדר כבסדר? אין בעיה ביציאות
6. האם בעקבות הדילול ההריון מאוד רגיש? כלומר לשים לב על כל דבר קטן? כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)