דמם לא וגינלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמם לא וגינלי
    אלישבע
    26/01/2011

אני בשבוע 34+4 להריוני. מטופלת בקלקסן ואספירין עקב APLA גבולית.
    שבוע שעבר חויתי הקאה דמית כמקרה בודד. (לא ההקאה בודדת. מקיאה הרבה. הדם היה חד פעמי)
    הרופאה אמרה לי אתמול להפסיק אספירין בשבוע 36 מלא.
    העניין הוא שהיום דיממתי מהחניכיים בזמן צחצוח שיניים, ואחרי כמה שעות שוב באכילת פרי. התקשרתי לרופאת הפריון (יותר זמינה לי טלפונית מרופאת ההריון בסיכון) והיא אמרה שאפשר כבר להפסיק אספירין היום. הפסקתי.
    האם זה בסדר? יש לכם תובנות להוסיף לי בעניין?
    (דמם וגינלי לא היה. הפרדות כלשהי לא נצפתה עד כה- US אחרון אתמול. אין פטכיות או משהו כזה על העור)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמם לא וגינלי

הוספת תגובה

• דמם לא וגינלי - תגובה

ד''ר אלי רימון
    27/01/2011

החלטה עזו צריכה להנתן על ידי הרופאים שמכירים את ההיטוריה שלך ולכן לא אוכל להתיחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההסטוריה שלי כוללת:

אלישבע
    27/01/2011

הריון ראשון: השראת לידה בשבוע 37 בשל רעלת הריון. משקל יילוד 2600 גר' ללא בעיות בריאות כלשהן.
    הריון שני: השראת לידה וגרידת שליה בשבוע 22 בשל ירידת מים - אמניוניטיס. העובר שנפלט התאים לגיל ההריון.
    הריון שלישי: blighted ovum שהתגלה בשבוע 8-9.
    הריון רביעי: missed ab שבוע 9 מתאים ל7 לאחר שכבר נראה דופק.
    בבדיקות הקרישה LAC בלבד היה חריג. פעמיים היה מעט מעל גבול עליון ופעם אחת בדיוק בגבול העליון.
    ההנחיה שקבלתי מפרופ' קופרמינץ היתה: קלקסן 80 מבטא חיובית, להעלות ל100 מדופק ולפצל את ה100 ל60+40 בשבוע 16. כמו"כ אספירין 100 מבטא חיובית. הוא לא ציין עד מתי.
    משקלי היום זהה למשקל בו התחלתי את ההריון (ובו גם הייתי אצל פרופ' קופרמינץ) היות שבתחילת ההריון ירדתי 7 קילו ועד כה הספקתי להעלות אותם בחזרה.
    אשמח לחוות דעת על שאלתי, בהתייחס לנתונים שהצגתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההסטוריה שלי כוללת: - תגובה

ד''ר אלי רימון
    27/01/2011

לדעתי ניתן להפסיק את האספירין כבר כעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו