תחילת הריון שלישי בחרדה גדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון שלישי בחרדה גדולה
    קרן
    13/12/2007

שלום ד"ר
    הריון ראשון משבוע 26 שכבתי בבית חולים עם הרגליים למעלה בשמירת הריון עקב צירים מוקדמים וצוואר רחם מקוצר 1.6 ס"מ ובסוף ילדתי בשבוע 41 עם זירוז. הריון שני בשבוע 16 התחילה שוב ההתקצרות אבל לא יכלו לעשות תפרה מיכוון שהקרומים היו בולטים וחששו מזיהומים ומירידת מים ובסוף הכל הנורא קרה בשבוע 19 היה פתחה של 4 ס"מ עקב זיהום של החיידק קולי והיתיה לי הפלה טבעית, לאחר מכן הרופא שלי שלך אותי לבצע צילום רחם הצילום תקין וגם שלח אותי לקרישות דם וייעוץ גנטי הכל תקין.
    כעת היום אני בהריון שלישי בפחדים נוראיים אני בשבוע 4 +6 שבועות.
    אם תוכל להמליץ לי בבקשה מה השלבים שאני אמורה לעשות, מתי ללכת לבדיקה ראשונית שיהיה אפשרי לראות דופק וסת אחרונה ב-9.11? איזה בדיקות אתה ממליץ לי לבצע? האם לאור הבדיקות כן לבצע תפירת צוואר הרחם בכל מקרה? אני ובעלי לא מסוגלים נפשית לעבור עוד חוויה כזאת קשה.
    האם מותר לי פעם בשבוע לשחות או עדיף שלא?
    לקיים יחסי מין בשלב הזה כדאי?
    תודה רבה לך על התשומת לב הרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מניעת לידה מוקדמת

ד''ר אלי רימון
    16/12/2007

ש/לום
    סליחה על העיכוב.
    מהנתונים שציינת לא נראה כי יש ביסוס להנחת תפר בצואר הרחם, פעולה שגם לה סיבוכים.
    אני ממליץ מעקב אורך צואר מסקירה ראשונה. אם יש קיצור צואר ניתן לשקול תפר חירום ובהמשך מתן צלסטון ומנוחה .
    לאחרונה יש עדויות שטיפול חדשני בפרוגסטרון מוריד שכיחות לידות מוקדמות.
    הייתי ממליץ להפחית פעילות ספורט ולהמנע מיחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילמה גדולה לגבי תפר צואר הרחם

קרן
    17/12/2007

הריון הקודם שהסתיים בהפלה בדיוק בסקירה הראשונה ראו התקצרות צואר הרחם והקרומים היו בולטים ועקב זה לא יכלו לעשות תפר חירום.
    אני מאוד בדילמה כי הפעם יש לי ילד בן שנה אני מרימה אותו הרבה, זה לא יכול להוות בעיה להתקצרות צואר הרחם?
    לא שווה לעשות תפר ליתר ביטחון שנגיד שעשינו הכל?
    מה הסיבוכים של התפר?
    עד איזה שבוע אפשר לעשות תפר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו