התקצרות צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקצרות צוואר הרחם
    מאיה
    05/02/2011

שלום ד"ר רימון,

שמאיה מאיה ווהיום אני בהריון שני לאחרונה התחלתי להיות במעקב במרפאה באיכלוב למניעת לידה מוקדת ומקבלת פרוגרסטרון פעם בשבוע, היות ואת בני הראשון ילדתי בשבוע 34 + 4 עקב דימום וירידת מים.
    ביום שישי האחרון עשיתי סקירת מערכות שנייה והרופא אמר כי יש ריבוי מי שפיר (מה שהיה בהריון הראשון) ויש התקצרות של צוואר הרחם ל- 2.9 מ"מ.(אבקש לציין כי לפני שבוע בבדיקה אצל הרופפא היה 4.4 מ"מ) וקבע לי תור דחוף לראה בסיכון גבוה בבנ"י במכבי. שאלתי היא מה נראה לך צריך להיות המשך הטיפול והאם עליי להמשיך להגיע למרפאה באילוב כשהופנתי למרפאה בסיכון גבוה. יש לי תור מחר (יום א' 6.2) לאיכילוב ואני לא יודעת אם להגיע לתור? אנא עזור לי אני בלחץ הסטרי... חשוב לי מאוד למנוע את "החוויה" הלא נעימה שעברתי בהריון הראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקצרות צוואר הרחם

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני בשבוע 23.3

מאיה
    05/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקצרות צוואר הרחם - תגובה

ד''ר אלי רימון
    05/02/2011

אם את מיועדת למעקב במרפאת הריון בסיכון בבני ברק אין צורך שתגיעי לאיכילוב
    המשך המעקב יעשה במרפאת מכבי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו