SVT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SVT
    עבו ד"ר יוגב
    06/02/2011

אני בסוף שבוע 17 בהריון הנוכחי עם SVT ומקבלת קלקסן לאחר שהתגלה לפני כשבועיים הבעיה .

הריון ראשון סבלתי מאותה הבעיה ואתה זה שהמלצת לי בבלינסון על הקלקסן בשבוע 34 לאחר שהתנפח לי וריד והכאיב לי באופן מאוד משמעותי ברגל .

בהריון הזה אני מקבל קלקסן לאחר דופלר ורידים וביקור במיון נשים + מיון רגיל... לאחר שהתחלתי עם הקלקסן {0.6 מ"ג} גיליתי במפשעה המקבילה לאותה הרגל הבעייתית ורידים בולטים חדשים ולכן ניגשתי לדופלר חוזר { לא בבית החולים אלא בממוגרף מכון פרטי } והתוצאה לפי מה שנאמר לי שהקרישים נעלמו אחרי שימוש של שבועיים בקלקסן ... {האם זה יכול להיות ?}
    ונאמר לי בדופלר החוזר שמה שיש לי כרגע זה לא קרישים אלא המון דליות בשתי הרגליים... אני כבר שבועיים עם הקלקסן ולמרות זאת אני כל פעם מגלה ורידים חדשים שלא היו לי קודם לכן גם לא בהריון הראשון .

חשוב לי לציין שהקרישים נראו באותה הרגל ואותו המקום שהיו בהריון הראשון...

היום גיליתי משהוא חדש וריד שמגיע מהמפשעה ממש לאיבר המין וניפח לי את החלק הימני ובאמצע {לא נעים לי לומר את המילה } .

אני כבר ממש חוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SVT

הוספת תגובה

• SVT - תגובה

ד''ר אלי רימון
    06/02/2011

ד"ר יוגב בכנס וישיב על השאלה בשבוע הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה

עבו ד"ר יוגב
    06/02/2011

אני מחכה לתשובתו תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו