מיעוט מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיעוט מי שפיר
    יעל
    10/02/2011

שלום, אתמול הובהלתי לבית חולים לאחר שהתגלה אצלי בביקורת רגילה- מיעוט מי שפיר, כלומר AFI 8 ואני בשבוע 24 היום, בבי"ח רצו לאשפז אותי עד ביקור רופאים הבוקר ולכן עברתי לבי"ח אחר שקרוב להורי שם שיחררו אותי ואמרו לי לחזור עוד שבוע.
    שאלותי: 1. עד כמה מנוחה נחוצה וקשורה למיעוט.
    2. מה הסיכוי שהמים יתמלאו ומה הזמן שיש סיכוי שזה יקרה.
    3. עד כמה המצב הוא לא טוב..
    4. האם יכול להיות שבמצבי לעובר נגרם נזק לעובר חלילה או שיש סיכון לזה רק עם זה ממשיך?
    5. עשיתי המון בדיקות תרבית וחודש האחרונים כי פשוט כולן יוצאות צמיחה מעורבת, האם זה יכול להיות קשור? האם זה בגלל שאולי מים התערבבו בשתן?
    סליחה על השאלות המרובות ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיעוט מי שפיר

הוספת תגובה

• מיעוט מי שפיר - תגובה

ד''ר אלי רימון
    10/02/2011

שאלותי: 1. עד כמה מנוחה נחוצה וקשורה למיעוט.? לדעתי לא קשור למיעוט מים
    2. מה הסיכוי שהמים יתמלאו ומה הזמן שיש סיכוי שזה יקרה.? יש סיכוי לכך וכדאי לחזור עוד שבוע
    3. עד כמה המצב הוא לא טוב..- אין לי את כל הפרטים ולכן קשה להעריך
    4. האם יכול להיות שבמצבי לעובר נגרם נזק לעובר חלילה או שיש סיכון לזה רק עם זה ממשיך? נזק לעובר כנראה שלא נגרם בשלב זה
    5. עשיתי המון בדיקות תרבית וחודש האחרונים כי פשוט כולן יוצאות צמיחה מעורבת, האם זה יכול להיות קשור? האם זה בגלל שאולי מים התערבבו בשתן? לא קשור לבדיקת השתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו