מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה לאחר צירים מוקדמיםליה15/12/2007
יום חמישי בערב הגעתי לחדר מיון עקב כאבים חזקים בבטן ובגב שנמשכו כל היום.
בחדר הלידה התברר שהיו לי צירונים מוקדמים, לא בעוצה גדולה אבל החליטו לאשפז אותי ללילה אחד כדי לוודא שזה לא יחמיר.
הייתה פתיחה של 0.5 ס"מ ועירוי נוזלים שעשו לי עזר והעלים את הכאבים.
למחרת בדיקת האולטרה סאונד הייתה תקינה, כמות מי שפיר 9.5 ובבדיקת מוניטור לא היו צירים, עברו שני לילות מאז והכאבים פסקו, אני משתדלת לשתות כל שעה.
הרופא שאל אם אני רוצה שמירת הריון ועניתי שכן והוא נתן לי, במחשבה שניה היום אני רוצה לחזור לעבודה (אני רופאת שיניים) אני עובדת שלושה ימים בשבוע 4 שעות בממוצע ליום.
האם אני אקח סיכון בחזרה לעבודה במתכונת הנוכחית תוך כדי שמירה על שתיה מרובה ומנוחה או שעדיף לי להישאר בבית עד סוף ההריון ולנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינתי, אני בשבוע 33 וחמישה ימים
ליה15/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת הריון
ד''ר אלי רימון16/12/2007שלום
אמנם משב 34 סיבוכי פגות הקשורים ללידה מוקדמת פוחתים דרמטית אך יחד עם זאת אם יש לך צירים מומלץ להפחית פעילות כדי למנוע לידה טרם 37 שב.
הייתי ממליץ לך לנוח ובכך למנוע לידה מוקדמת וסיבוכי פגות שעדיין קיימים.
חזרה לפעילות היא על אחריותך ולא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)