חזרה לעבודה לאחר צירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה לאחר צירים מוקדמים
    ליה
    15/12/2007

יום חמישי בערב הגעתי לחדר מיון עקב כאבים חזקים בבטן ובגב שנמשכו כל היום.
    בחדר הלידה התברר שהיו לי צירונים מוקדמים, לא בעוצה גדולה אבל החליטו לאשפז אותי ללילה אחד כדי לוודא שזה לא יחמיר.
    הייתה פתיחה של 0.5 ס"מ ועירוי נוזלים שעשו לי עזר והעלים את הכאבים.
    למחרת בדיקת האולטרה סאונד הייתה תקינה, כמות מי שפיר 9.5 ובבדיקת מוניטור לא היו צירים, עברו שני לילות מאז והכאבים פסקו, אני משתדלת לשתות כל שעה.

הרופא שאל אם אני רוצה שמירת הריון ועניתי שכן והוא נתן לי, במחשבה שניה היום אני רוצה לחזור לעבודה (אני רופאת שיניים) אני עובדת שלושה ימים בשבוע 4 שעות בממוצע ליום.

האם אני אקח סיכון בחזרה לעבודה במתכונת הנוכחית תוך כדי שמירה על שתיה מרובה ומנוחה או שעדיף לי להישאר בבית עד סוף ההריון ולנוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ציינתי, אני בשבוע 33 וחמישה ימים

ליה
    15/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הריון

ד''ר אלי רימון
    16/12/2007

שלום
    אמנם משב 34 סיבוכי פגות הקשורים ללידה מוקדמת פוחתים דרמטית אך יחד עם זאת אם יש לך צירים מומלץ להפחית פעילות כדי למנוע לידה טרם 37 שב.
    הייתי ממליץ לך לנוח ובכך למנוע לידה מוקדמת וסיבוכי פגות שעדיין קיימים.
    חזרה לפעילות היא על אחריותך ולא מומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו