מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספק הריוןא13/02/2011
שלום, לפני שנה וחצי ילדתי פג בשבוע 28 לאחר צירים מוקדמים משבוע 20 וירידת מים בשבוע 26. לקחתי גלולות במשך שנה בערך, לפני חודשיים הפסקתי לקחת בתאריך13.1.11 היה לי ווסת אחרונה . לאחר איחור של יומיים ב-(12.2.11) ללא הופעת סימנים שהמחזור אמור להגיע. הילד שלי (בן שנה וחצי ) קפץ לי על הבטן. והרגשתי כאבים חזקים באזור הרחם, לאחר כשעה הופיע דימום שניראה כמו מחזור.
אבל אח''כ יצאה לי חתיכה בגודל של 2 ס''מ שניראה לי כאילו זה ההריון שניפלט (כי בד''כ לא יוצא לי דברים בווסת רק דם.)
שאלתי היא, האם לפי הפרטים ניראה שהיה הריון ונפל. או שזה רק דימום רגיל וההריון נימשך או שזה ווסת. מה עלי לעשות? האם לפנות לרופא? או לא להתייחס לזה.
אציין שעדיין לא ביצעתי בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספק הריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב13/02/2011לא ניתן לדעת פני לרופא המטפל.,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוצעה בדיקת דם
א15/02/2011יומיים לאחר התחלת הדימום ביצעתי בדיקת דם והבתא היה 2
האם זה אומר שהיה הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוצעה בדיקת דם - תגובה
פרופ' יריב יוגב15/02/2011קרוב לוודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון נוסף
א20/02/2011לאור שני המקרים שעברתי 1. לידה מוקדמת וצירים 2.הפלה בתחילת ההריון השני.
האם אני צריכה שמירת הריון בהריון הבא שאני אכנס ואם כן מאיזה שבוע?
והאם עלי לפנות לרופא המטפל או למרפאה להריון בסיכון גבוהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התשובה?
א21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון נוסף - תגובה
פרופ' יריב יוגב21/02/2011יש מקום לייעוץ רופא המומחה בהריון בסיכון גבוה
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)