שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שירלי
    19/02/2011

היי ,
    ב 20 לינואר (היום היחידי בו קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בעלי) נכנסתי להריון,בתאריכים הללו הייתי בטיול בארגנטינה ובדיוק יום אחרי שנכנסתי להריון נסענו לטיול גיפים של 5 ימים-טיול זה היה טיול של המון המון טילטולים,טיולי שטח,
    חוסר שינה וכ"ו,כיום הנני בהריון וראיתי באחד התוכניות כי כמה ימים אחרי כניסה להריון ישנה חיבור של הכרומוזמוים ושל התכונות התורשתיות המועברות מהאם והאב לאובר (כלומר זה קרה בדיוק שהייתי בטיול גיפים עם המון המון טלטולים)
    כמו כן הבנתי שמתרחשים המון תהליכים של כניסה להריון בימים הללו-ואלו ימים שלא היתי רגוע וכן הייתי בטיול גיפים עם המון טלטוליפ

האם הטילטולים הרבים יכולים לגרום איזשהיא בעיה בחיבורה של הכרומוזומים-כלומר שהם לא יתחברו היטב או משהו כזה ויכולה להגרם בעיה כלשהיא לעובר?

האם הטילטולים הרבים (טיול שטח) יכול לגרום לאיזשהיא בעיה בעוברבשלב שבו הייתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    19/02/2011

לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו