דימום בשבוע 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בשבוע 10
    הילה
    23/02/2011

שלום,
    אני בשבוע 9+5, הריון שני. יש לי ילדה בת 3, הריון איתה היה תקין לגמרי.
    לפני 4 ימים התחיל לי דימום, דם טרי עם מעט קרישי דם, בכמות מעט קטנה ממחזור.
    עשיתי אולטרה סאונד אחרי יום אחד של דימום - והיה תקין, היה דופק, נצפה אזור עם התחלת הפרדות השיליה. אני במנוחה מאז, הדימום לא עובר, אם כבר אז רק מתחזק קצת. האם יש איזה סיכוי שעדיין יהיה בסדר? האם זה בסדר לחכות שבוע לאולטרה סאונד הבא?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בשבוע 10

הוספת תגובה

• דימום בשבוע 10 - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    23/02/2011

סכוי גבוה כי הכל יהיה בסדר
    יש לכך תלות במיקום וגודל ההמטומה סביב השליה
    במידה והדימום מתגבר גשי לבדיקה
    במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדימום להפלה

הילה
    28/02/2011

שלום,
    למרות האופטימיות כנראה נפלתי על הצד הרע של הסטטיסטיקה ולאחר 4 ימי דימום היתה לי הפלה.
    רציתי לדעת - האם כיוון שההפלה היתה בשלב מאוחר יחסית, בשבוע 10, לאחר שנצפה דופק והעובר התפתח טוב, ובגלל שהבעיה היתה שלייתית/הפרדות קרומים - יש טעם בבירור כלשהו לפני ניסיון הבא להריון? עד כמה הסיכון שלי בהריון הבא להפלה עולה ומה ניתן לעשות על מנת להפחיתו? כתזכורת - יש ילדה בריאה בבית לאחר הריון מלא ותקין, ובנוסף עברתי בעבר הפסקת הריון יזומה בשבוע 8 עם גרידה.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדימום להפלה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    28/02/2011

אני לא סבור שיש צורך בבירור טרם ההריון הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו