מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום בשבוע 10הילה23/02/2011
שלום,
אני בשבוע 9+5, הריון שני. יש לי ילדה בת 3, הריון איתה היה תקין לגמרי.
לפני 4 ימים התחיל לי דימום, דם טרי עם מעט קרישי דם, בכמות מעט קטנה ממחזור.
עשיתי אולטרה סאונד אחרי יום אחד של דימום - והיה תקין, היה דופק, נצפה אזור עם התחלת הפרדות השיליה. אני במנוחה מאז, הדימום לא עובר, אם כבר אז רק מתחזק קצת. האם יש איזה סיכוי שעדיין יהיה בסדר? האם זה בסדר לחכות שבוע לאולטרה סאונד הבא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בשבוע 10 - תגובה
פרופ' יריב יוגב23/02/2011סכוי גבוה כי הכל יהיה בסדר
יש לכך תלות במיקום וגודל ההמטומה סביב השליה
במידה והדימום מתגבר גשי לבדיקה
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדימום להפלה
הילה28/02/2011שלום,
למרות האופטימיות כנראה נפלתי על הצד הרע של הסטטיסטיקה ולאחר 4 ימי דימום היתה לי הפלה.
רציתי לדעת - האם כיוון שההפלה היתה בשלב מאוחר יחסית, בשבוע 10, לאחר שנצפה דופק והעובר התפתח טוב, ובגלל שהבעיה היתה שלייתית/הפרדות קרומים - יש טעם בבירור כלשהו לפני ניסיון הבא להריון? עד כמה הסיכון שלי בהריון הבא להפלה עולה ומה ניתן לעשות על מנת להפחיתו? כתזכורת - יש ילדה בריאה בבית לאחר הריון מלא ותקין, ובנוסף עברתי בעבר הפסקת הריון יזומה בשבוע 8 עם גרידה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדימום להפלה - תגובה
ד''ר אלי רימון28/02/2011אני לא סבור שיש צורך בבירור טרם ההריון הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)