מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעלת מסוג help-שאלה חשובהמרים24/03/2011
בהריון הראשון היתה לי רעלת .מסוג help יחד עם קריאטנין שהגיע עד ל1.07
עשיתי בדיקות דם, הקרישיות הייתה תקינה. חשוב לי לציין כי עשיתי בדיקת דם לקרישיות שמיד לאחריה היית צריכה למסור אותה למעבדת הסירקוז. היא יצאה תקינה. הבנתי שיש בדיקת דם לקרישיות שאינה כלולה בסל.כנראה בדיקה מעמיקה יותר.האם עליי לבצע אותה , למרות שהתוצאה של הקרישיות בבדיקה הרגילה היתה תקינה?
שאלה נוספת: ידוע לי כי הסממנים של רעלת הם לרוב לחצי דם גבוהים, בצקות וחלבון.
ברעלת שהייתה לי לחצי הדם היו גבוליים, וכך גם החלבון. לא היתה תמונה ברורה לגמרי של רעלת,, למרות שזו היתה ה אבחנה. האם זו רעלת נדירה? האם תפקודי הכבד הגבוהים הם קלאסיים לרעלת הזו? כתוב לי במכתב השחרור sev er
מה זה אומר? האם הרעלת יכולה לחזור גם בהריון הבא והאם אהיה שוב בסיכון גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת מסוג help-שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יריב יוגב24/03/2011קשה מאוד לתת ייעוץ על סמת הנאמר
יש צורך בייעוץ פרטני על סמך נתונים נוספים
במידה ומעונינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)