ד"ר רימון שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר רימון שלום רב
    יעל
    06/04/2011

שמי יעל איזנשטיין, הייתי מטופלת אצלך לפני שלוש שנים (רעלת הריון, סכרת הריונית, לחץ דם, בצקות, שמירת הריון שהסתיים בקיסרי).. לא חסר. תודה רבה על הטיפול.
    רציתי בבקשה לשאול, כרגע אני בהריון, ממש בהתחלה שבוע 4+4, האם עלי להתחיל מעקב הריון ישר אצלך (מרפאה לסיכון גבוה) או אצל רופא רגיל.
    ושאלה נוספת מה הסיכויי שבהריון הזה יחזרו כל התופעות שפורטו לעיל, והאם גם הריון הזה יהיה בשמירה... (אציין רק שאני בנתיים עוקבת אחרי לחץ דם ובמנוחה הוא נע בין 82/125 לבין 90/128) .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר רימון שלום רב

הוספת תגובה

• ד"ר רימון שלום רב - תגובה

ד''ר אלי רימון
    06/04/2011

פני לרופא נשים לקבלת הפניה לאולטרסאונד שיבוצע בשבוע 7 לאישור ההריון ואז קבעי פגישה במרפאה להריון בסיכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה..

יעל
    06/04/2011

קבעתי כבר תור לבדיקת אולטרסאונד...
    השאלה השניה שלי היא מה הסיכויי שבהריון הזה יחזרו התופעות שהיו בהריון קודם (רעלת הריון, סכרת הריונית, לחץ דם, בצקות, שמירת הריון) והאם ההריון יסתיים גם כן בקיסרי או שיש סיכוי ללידה רגילה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה.. - תגובה

ד''ר אלי רימון
    08/04/2011

סכוי גבוה להשנות רעלת
    לגבי הלידה מוקדם לאמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו