מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר רימון שלום רביעל06/04/2011
שמי יעל איזנשטיין, הייתי מטופלת אצלך לפני שלוש שנים (רעלת הריון, סכרת הריונית, לחץ דם, בצקות, שמירת הריון שהסתיים בקיסרי).. לא חסר. תודה רבה על הטיפול.
רציתי בבקשה לשאול, כרגע אני בהריון, ממש בהתחלה שבוע 4+4, האם עלי להתחיל מעקב הריון ישר אצלך (מרפאה לסיכון גבוה) או אצל רופא רגיל.
ושאלה נוספת מה הסיכויי שבהריון הזה יחזרו כל התופעות שפורטו לעיל, והאם גם הריון הזה יהיה בשמירה... (אציין רק שאני בנתיים עוקבת אחרי לחץ דם ובמנוחה הוא נע בין 82/125 לבין 90/128) .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר רימון שלום רב - תגובה
ד''ר אלי רימון06/04/2011פני לרופא נשים לקבלת הפניה לאולטרסאונד שיבוצע בשבוע 7 לאישור ההריון ואז קבעי פגישה במרפאה להריון בסיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
יעל06/04/2011קבעתי כבר תור לבדיקת אולטרסאונד...
השאלה השניה שלי היא מה הסיכויי שבהריון הזה יחזרו התופעות שהיו בהריון קודם (רעלת הריון, סכרת הריונית, לחץ דם, בצקות, שמירת הריון) והאם ההריון יסתיים גם כן בקיסרי או שיש סיכוי ללידה רגילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה.. - תגובה
ד''ר אלי רימון08/04/2011סכוי גבוה להשנות רעלת
לגבי הלידה מוקדם לאמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)