היי,עצירה בגדילת העובר,שאלה דחופה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי,עצירה בגדילת העובר,שאלה דחופה !
    הילה
    06/04/2011

היי,אני בת 45 ,זהו הריון ראשון ולפניו הפלה,עקב התקצרות צואר רחם עברתי ניתוח תפר ועפ"י הבדיקה כעת אורך צואר סגור 37 מ"נ ונצפה תפר במקום,אני בשבוע כעת בשבוע 22 ,עברתי סקירה מאוחרת ועלה כי יש עצירה בגדילת העובר,קטן מגיל ההריון עפ"י מדידה ומשקל,מיעוט יחסי של מי שפיר עם afl (מה זה?)10,העובר באחוזון 16 אך עם הקפי הראש והבטן קטנים מתחת לאחוזון 10 ,שליה אחורית מעובה הל-4-5 ס"מ (מה זה?),זרימות דם תקינות בחבל הטבור 2.5 sd ובעורקי הרחם ללא notching (מה זה?) אני מאוד מודאגת הרופא שלי הנחה מידית לשמירת הריון מידית ומעקב צפוף+בדיקות קרישיות דם וחלבון בשתן ומעקב לחץ דם כל יומיים ואמר שהחשש שלא תתפתח גם רעלת הריון ואצתטך אישפוז משבוע 25,לדבריו רק משבוע 25 ניתן להתערב בענייני מצוקת עובר. אני פותחת הבעיה להתיעצות איתכם- מה עושים? ניתן לסייע רפואית ובכלל לשיפור ופתרון הבעיה? יש משהו שאני יכולה לעשות? זו בעיה נפוצה? מה הסיכויים של העובר לשרוד+ לידה תקינה+ ובמידה שזה יעבור בשלום אז האם חלילה הילוד צפוי למומים ו/או בעיות התפתחותיות?
    כמו כן האם אתם יודעים עפ"י הידע והנסיון שלכם-דיקור סיני, טיפול הומוטקסולוגי, הומיאופטי ושימוש בצמחים סיניים יכולים לסייע בבעיה כזו ?.אני מודה מראש על תשובתכם בהקדם לשאלתי הדחופה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי,עצירה בגדילת העובר,שאלה דחופה ! - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    08/04/2011

קשה לתת ייעוץ מקיף
    פגור בגדילה העוברית המתחיל בשלב כה מוקדם בהריון אינו מבשר טובות ויש לבצע מעקב צמוד
    לצערנו פרט למעקב והחלטה לגבי הצורך ביילוד אין אפשרות לטיפול תוך רחמי גם לא ע"י רפואה אלטרנטטיבית
    פני לייעוץ הריון בסיכון גבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי בבקשה לטיפול ברפואה הסינית

יודעת דבר
    17/05/2011

מתוך התנסות אישית הרפואה הזו יוצרת ניסים. קחי לך סדרת טיפולים אינטנסיבית של דיקור כרגע ואחר כך תרדי לפעם בשבוע. מישהו שמתמחה בפיריון ונשים.
    מאחלת לך בהצלחה רבה ומתפללת לשלומכם :)

בשורות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו