מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיעוט מי שפיר וצורך בשמירהנ.ל13/04/2011
בשבוע 36 אושפזתי למשך 8 ימים בתה"ש בשל מיעוט יחסי של מי שפיר שנע בין 5-7 ואפילו דיברו איתי על זירוז. אבל אז שוחררתי לאחר שיומיים הייתה עליה (9 ואחר כך 13) ואני במעקב אולטרסאונד ומוניטור בקופה.
הרופאה שלי נתנה לי מנוחה בבית ואמרה לי שהרופא שעושה לי את המעקב בקופה ימשיך את ימי המחלה (כי היא אמרה לי שאין לה יותר מה לעשות איתי מעקב, אלא אני צריכה שינתחו את המוניטור והאולטרה סאונד במרפאת בריאות האישה ואז יחליטו מה עושים).
בקיצור הרופא נתן לי שמירה מתחילת האשפוז ועד הלידה למרות שאחרים לא רצו לתת לי.
השאלה היא, אם אני עובדת בעבודה משרדית, האם אני חייבת לעבוד מהבית או יכולה לצאת למשרד? כי אין לי הרבה עבודה פיזית, ואני כל הזמן יושבת. האם השמירה אכן הכרחית, או שהיא יותר כסת"ח לביטוח לאומי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט מי שפיר וצורך בשמירה - תגובה
ד''ר אלי רימון13/04/2011ראי תשובה בתפוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)