דליפת מי שפיר ומאמץ בשירותים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפת מי שפיר ומאמץ בשירותים
    מיכל
    13/04/2011

לרופאים שלום

אני בת 30, בריאה, הריון ראשון, שבוע 21, בינתיים (טפו טפו טפו) הכל תקין.
    בשבועות האחרונים הרגשתי מעין טפטוף מהנרתיק אחת למס ימים. לאחר שעברתי בירור הסתבר שלא מדובר בדליפת מי שפיר (עשו בדיקת PH וגם הסתכלו על צוואר הרחם בזמן שהשתעלתי). הבעיה שהנושא ממשיך להטריד אותי, ואין לי יכולת לדעת מתי מדובר בדליפת שתן או בהפרשה וגינלית (או גרוע מכך- ירידת מים מוקדמת). כשאני מתאמצת בשירותים לעיתים יוצא מעין "שפריץ" ואני מניחה שמדובר בשתן, אבל האם תיאורתית מאמץ ממושך יכול לגרום לדליפת מי השפיר? האם יתכן שדליפה שהחלה כתוצאה מהמאמץ תמשך גם לאחר סיומו? (כלומר הטפטוף ימשך בשעות שאחרי...)
    שאלה נוספת לי אליכם- האם עובר שמחליט להתמקם בדופן הרחם התחתונה יכול לגרום לתחושה של התכווצויות/כאבי מחזור?? אתמול הייתה לי הרגשה של כאבי מחזור (בטן תחתונה בלבד) למשך חצי שעה בערך, בסופו של דבר ההרגשה נעלמה מעצמה והיה לי הרושם שהקטנצ'יק החליט להטיל את כובד משקלו על האזור התחתון של הרחם.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דליפת מי שפיר ומאמץ בשירותים - תגובה

ד''ר אלי רימון
    13/04/2011

בריחת שתן שכיחה בהריון וחולפת לאחר הלידה
    לגבי הכאבים ומיקום העובר זה יתכן ואין בכך בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו