מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv בהיריוןשיר16/04/2011
שלום, אולי תוכלו לעזור לי בשאלתי.
ב- 2007 נדבקתי לראשונה ב- cmv ועברתי הפלה
ב- 2008 למרות שהערכים היום עדיין חיובייםigg ו- igm), ואחרי המלצת הרופאים נכנסתי להירון וילדתי תאומים בריאים(לא ביצעתי מי שפיר).
כיום אני בשבוע 17 ובתחילת ההריון הערכים שוב/עדין חיוביים (אין אינדיקציה של ערכים מסוף 2008 ועד תחילת 2011), ה- igg נבדק והערך יצא 7 לעומת 2008 שהיה 4, במעבדה אומרים שלא ניתן להשוות בין הבדיקות כי עברו מספר שנים וכנראה שהערכים אצלי פשוט ממשיכים להיות חיובייים גם אחרי שנים.הרופא אמר לי להמשיך בהריון כרגיל.
עשיתי בדיקת שתן בשבוע 9 שיצאה שלילית.
שקיפות עורפית וסקירה מוקדמת תקין
אני קצת חוששת.
מה דעתך? האם יש ספק להדבקה מישנית? ואם כן האם יש סיכוי לפגיעה בעובר? האם כדאי לעשות מי שפיר?
תודה ורק בריאות שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv בהיריון - תגובה
ד''ר אלי רימון16/04/2011לא ניתן לתת יעוץ כזה מורכב באינטרנט
פני ליעוץ מסודר אצל רופא להריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)