מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מודאגת ודואגתפופית28/04/2011
אני בשבוע 34+1 יש ליסכרת הריונית שמאוזנת ע"י דיאטה ולשעות הלילה אינסולין במינון נמוך מאד. הקטנה שלי עשתה טובה ולפני כחודש התהפכה והייתה מצג ראש אבל חזרה שוב למצג עכוז. מי יודע/ת מה עושים במקרה כזה שלא תתהפך? הבנתי שלקאת שבוע 35 כבר נהיה להם יותר צפוף שם ברחם ... אתמול הייתי אצל ר. הנשים והיא זרקה לי אם קבעתי כבר תור לניתוח - לא הבנתי על מה היא מדברת .. היא דיברה על המצב עכוז. לעומתה הרופא באסף הרופא שם אני מטופלת במרפאה לסיכון הריון אמר לי שעוד שבועיים אם היא לא תתהפך אז נדבר על זה... אני רוצה לידה רגילה ואפילו בלי אפידרול אז מה עכשיו בעצם מחכה לי והאם יש משהו לעשות? ועוד משהו סליחה על האורך מאתמול יש לי נקודת דם קטנה כל הזמן הייתי בבדיקה אצל הר.נשים והיא אמרה שהכל תקין לא מצאה דימום בבוקר הייתי גם בא.ס. ומונטיור באסף הרופא והכל היה תקין.. היום נקודת הדם ממשיכה ... מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מודאגת ודואגת - תגובה
ד''ר אלי רימון29/04/2011ניתן לשקול היפוך חיצוני בשבוע 37 עם הצלחה של 50% כדי למנוע ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)