מי שפיר לאחר דילול עוברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר לאחר דילול עוברים
    יעל
    30/04/2011

שלום, אני בת 34. הריון ראשון, לאחר טיפולים ללא IVF, הריון תאומים שהחל כשלישייה. עברתי דילול לשניים. שקיפות עורפית סיכון 1:2500 בקירוב לשתיהן, סקירת מערכות תקינה לחלוטין אצל אחד מהנחשבים ביותר. אין רקע של תסמונות או מחלות גנטיות במשפחה.
    1. אשמח לדעת מה עמדתכם לגבי מי שפיר במצב זה. הייתי בטוחה שאעשה, אך לפתע אני מודאגת בגלל שזה רחם לאחר דילול והעובר עדיין בספיגה....
    2. אני עובדת בעבודה בתנאי לחץ הרבה יחסית על הרגליים. מאיזה שבוע מומלץ לקחת את הדברים לאט יותר, ומתי להפסיק בכלל לעבוד?
    3. מתי מומלץ להפסיק קיום יחסי מין?
    סליחה על כל השאלות פשוט מקבלת הרבה מידע סותר ורוצה להחליט כמו שצריך.
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר לאחר דילול עוברים

הוספת תגובה

• מי שפיר לאחר דילול עוברים - תגובה

ד''ר אלי רימון
    01/05/2011

1. אשמח לדעת מה עמדתכם לגבי מי שפיר במצב זה. הייתי בטוחה שאעשה, אך לפתע אני מודאגת בגלל שזה רחם לאחר דילול והעובר עדיין בספיגה.... - הנתונים לא מחיבים דיקור מי שפיר.
    2. אני עובדת בעבודה בתנאי לחץ הרבה יחסית על הרגליים. מאיזה שבוע מומלץ לקחת את הדברים לאט יותר, ומתי להפסיק בכלל לעבוד? לפי שיקול הרופא המטפל, אין צורך בשמירה אוטומטית
    3. מתי מומלץ להפסיק קיום יחסי מין? לפי שיקול הרופא המטפל במהלך מעקב ההריון
    סליחה על כל השאלות פשוט מקבלת הרבה מידע סותר ורוצה להחליט כמו שצריך.
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו