מינון קליקסן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון קליקסן
    היפא
    01/05/2011

שלום אני בהריון של תאומים בשבוע 15 יש לי קרישיות דם מקבלת קליקסן במינון של 40 קראתי באינטרנט שהמינון מעלים אותו רציתי לברר במה תלוי מינון הקליקסן ואם צריך להעלות אותו מתי מעלים את זה
    הערה הלכתי היון לרופא בלי תור בכדי לברר בקשר לנושא זה ואז הוא לא נתן לי את התשובה החד משמעית הוא אמר בגלל שזה תאומים אפשר להעלות את זה ל מינון של 60 אבל הוא לא נתן לי מרשם ולא כלום בגלל שאין לי תור ולא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון קליקסן

הוספת תגובה

• מינון קליקסן - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    01/05/2011

פרטים חסרים רבים כגון ההתויה לטיפול משקלך ועוד
    התיעצי עם הרופא שהמליץ על הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון קליקסן

היפא
    01/05/2011

מי שקבע לי את המינון זה המטולוג אחרי שעשיתי את בדיקת הדם והיום מי שהלכתי לדבר איתו זה רופא של סיכון גבוה והוא לא היה לא זמן לתת לי את התשובה כי אין לי תור אני שוקלת 83 ק"ג רק תגיד לי במה זה תלוי במספר בעוברים במשקל או במה ואני מודה לך
    הערה : התור הבא שלי בסיכון גבוה זה 8.6.2011 והרופא של השני הוא בחופש עד אחרי העצמאות רציתי לברר אם זה לא מזיק עד שאלך לפגישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון קליקסן

היפא
    01/05/2011

שכחתי לגיד שאני מוגדרת APLA

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון קליקסן - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    02/05/2011

עדיין פורום זה אינו נותן המלצות טיפוליות לגבי מינון תרופות
    במידה ומעוניינת בייעוץ פרטני תאמי פגישת ייעוץ אישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו