ירידת מים מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת מים מוקדמת
    אילנית
    10/05/2011

שלום,

אני בת 31 יש לי ילדה בת 4 מהריון ספונטני לידה בשבוע 37 ירידת מים.
    לאחר ניסיונות של שנתיים, נכנסתי להריון ב- IVF ההריון היה תקין עד לשבוע 23.3 ירידת מים מוקדמת. אושפזתי והצלחתי להחזיק עד שבוע 30.4 ילדתי בקיסרי התינוק היה בפגיה וב"ה הכל בסדר.
    לאחר ארבעה חודשים הריון ספונטני לא מתוכנן שהתחיל בדימום והפרשה חומה עד שבוע 10 אח"כ נפסק לסירוגין. כאשר אני במעקב הריון בסיכון גבוה, נבדקה האופציה לתפירה, אבל לאחר בירור הוחלט שאין צורך הרחם היה ארוך וסגור גם בהריון הקודם. לאחר סקירה ראשונה בשבוע 15 הכל נצפה בסדר גמור ולא נמצא ממה מקור הדמם.
    לאחר שבוע התחילו כאבים בבטן התחתונה מדי לילה ובהיותי בשבוע 17 הופיעה גם ירידת מים מוקדמת העובר היה עם דופק, קרישי דם נצפו ברחם התפתחה לידה תוך כמה שעות שנגמרה בגרידה.
    הופנתי לבדיקת קרישיות דם שכן המטולוג אמר שאין שום קשר לירידת מים אבל נבצע את הבדיקה בכל זאת (טרם ביצעתי)
    אבקש את עזרתכם, איך אפשר לבדוק את המצב הנ"ל שאכן חזר על עצמו פעמיים,
    אני ממש מיואשת וחוששת מהריון נוסף בעתיד.
    איזה בדיקות אני אמורה לבצע בכדי לבדוק את הבעיה שלי (בדר"כ בריאה).
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידת מים מוקדמת

הוספת תגובה

• ירידת מים מוקדמת - תגובה

ד''ר אלי רימון
    11/05/2011

ניתן לבצע צילום רחם או היסטרוסקופיה לנערכת צואר הרחם
    במרבית המקרים אין לנו תשובה ברורה מה הסיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו